5+4 ismert agglegény, akiket a tartós szerelem messze kerül

Néha az a gyanúja támad az embernek, hogy a világ összes férfija foglalt már, de íme a tökéletes bizonyíték, hogy ez mennyire nem igaz! Vigyázat, a következő képek szívritmuszavart és koncentrációs problémákat okozhatnak!

chris-pine

A Star Trek filmek sztárja, Chris Pine igazi nőcsábász hírében áll, amit egyelőre annyira élvez, hogy esze ágában sincs megállapodni.

harry-herceg

Hiába hozzák hírbe hetente más lánnyal, Harry herceg napjaink egyik legkapósabb agglegényének számít, amelyben nem kis szerepet játszik rangja és vagyona.

leonardo-dicaprio

Leonardo DiCaprio barátnői egészen gyakran cserélődnek, eddig csak egy-egy lánynak sikerült annyira levennie a lábáról a színészt, hogy egyáltalán elgondolkodjon a nősülésen.

chris-evans

Amerika Kapitánynak, azaz Chris Evansnek is jó néhány barátnője akadt az elmúlt években, de a színész egyikükben sem találta meg azt, ami miatt a nősülést választotta volna.

bradley-cooper

Bradley Cooper, akit 2011-ben a People magazin megválasztott a világ legszexisebb férfijának, 41 évesen sem érzi, hogy igába kellene hajtania fejét.

jake-gyllenhaal

Mindenki szeretne egy kis darabot Jake Gyllenhaalból, hiszen a színész egyszerre férfias és kisfiús, látszatra minden megvan benne, amit egy nő kívánhat.

henry-cavill

Henry Cavill szekere az utóbbi időben kezdett el igazán beindulni, így a színésznek nem igazán van ideje arra, hogy a magánéletét egyengesse.

scott-eastwood

Generációnk Clint Eastwoodja, azaz Scott Eastwood sem siet a házasodással, egyelőre élvezi, hogy kezd végre igazán ismertté válni.

matt_czuchry

Bármennyire hihetetlen, a Szívek szállodája kölyökképű Logan Huntzbergere, azaz Matt Czuchry már 38 éves. Ám ennél is jobb hír, hogy a színész még mindig nőtlen, néhány hosszabb-rövidebb kapcsolatot leszámítva az agglegények szabad életét éli.

A Nők Lapja Szerelem különszámában még több szerelemmel és párkapcsolattal kapcsolatos témáról olvashattok. A magazin július 1-étől kapható az újságárusoknál.

Szöveg: D. A.

Fotó: Archív, Pinterest