Férfi nélkül lehet élni, de nem érdemes - tartja a mondás, de a következő hölgyek bebizonyítják, hogy független nőként és egyedülálló anyaként is helyt lehet állni a mindennapokban. A kérdés ezzel együtt továbbra is áll: vajon érdemes?

Charlize Theron

Charlize Theron at 69th Annual Golden Globe Awards in Los Angeles

Charlize Theron többször járt már jegyben – legutóbb épp Sean Pennel –, de talán pont erős függetlenségének köszönhetően mindegyik kapcsolata szakítással végződött. A színésznőnek rendkívül fontos a szabadsága, nem tűr beleszólást sem a saját, sem a két örökbefogadott gyermeke életébe.

Diane Keaton

diane-keaton

Diane Keaton 50 évesen döntött úgy, hogy egyedülálló szülő lesz, két gyermeket, egy kislányt (ma már 20 éves), és egy kisfiút (ma 15 éves) adoptált. Nyilván adja magát a kérdés, hogy nem hiányzik-e egy férfi az életéből, azonban maga a színésznő adott erre választ egy 2013-as interjúban. Kiemelte, hogy fontosnak tartja, hogy legyen egy férfi minta a gyerekek előtt, de egyedül is boldogul. Igazából csak azt az egyet bánja, hogy nem vállalta hamarabb az anyaságot.

Meg Ryan

meg-ryan

Mióta 2001-ben elvált korábbi férjétől, a szintén színész Dennis Quaidtől, Meg Ryan a függetlenséget választotta. Bár közös fiukat, Jacket együtt nevelték, Meg egy kislányt is örökbefogadott 2007-ben. Daisy már 12 éves.

Michelle Williams

michelle-williams

Michelle Williamsnek Heath Ledgertől született egy kislánya, Matilda, de a pár még azelőtt szétment, hogy a színész elhunyt volna. Michelle-nek azóta volt egy-egy hosszabb kapcsolata – például az Így jártam anyátokkal sztárjával, Jason Seagellel is járt –, jobbára azonban a lányának, valamint a munkájának él.

Sharon Stone

sharon-stone

Sharon Stone 2004-ben vált el második férjétől, Phil Bronstein újságszerkesztőtől, azóta viszont nem volt tartós kapcsolata, a gyerekei töltik ki az életét.

Sheryl Crow

sheryl-crow

Sheryl Crow nagyon védi a privát szféráját, akár médiáról, akár férfiakról van szó. Az énekesnő az örökbefogadást is teljesen zárt ajtók mögött, egyedül intézte. 2007-ben adoptálta Levi Jamest, majd 2010-ben a kis Wyattet, ennél többet azonban nem lehet róla tudni.

Sandra Bullock

sandra-bullock

Habár Sandra Bullock az elmúlt egy évben már megtalálta a boldogságot a modell, Bryan Randall oldalán, sokáig ő is független nőként, és egyedülálló anyaként nevelte két gyermekét. Szeretnénk hinni, hogy ezt az önállóságát a párkapcsolatában is megőrizte.

A Nők Lapja Szerelem különszámának oldalain ismert magyar nőket ültettünk egy asztalhoz, hogy kiderítsük, vajon egyedül is megy-e. A magazint július 1-től keressétek az újságárusoknál!

Szöveg: D. A.

Fotó: Archív, Pinterest