Konyha
Egyszerű, de nagyszerű fogás kezdő konyhatündéreknek: Kolbászos krumplileves
A krumplileves az egyik leghétköznapibb fogásunk, mégsem kell, hogy unalmas legyen. Pirítsunk hozzá vékony kolbászkarikákat, ízesítsük jó sok majorannával és ne felejtsünk el lepirítani egy pici kolozsvári szalonnát sem hozzá! Gyors és fejedelmi fogás, amit bármikor elkészíthetünk!
Nők Lapja1 perc
4 fenséges recept a pizza napjára
Ma, február 9-én van a nemzetközi pizzanap, az Egyesült Államokban azonban egy egész hónapon át ünneplik a finomságot. Évente megközelítően ötmilliárd darabot adnak el belőle világszerte, a legnépszerűbb feltét a pepperóni, és Japánban például paradicsomszósz helyett majonézes pizzaalapot készítenek. Ebben az összeállításban négy fantasztikus recepttel adózunk a gasztronómiai csoda előtt.
Nők Lapja1 perc
Nyűgözzétek le a családot a Nők Lapja Konyha címlapreceptjével: Borjúmájjal töltött sertésszűz párolt zöldségekkel
A máj nemcsak egészséges, de egy igazán finoman és változatosan elkészíthető alapanyag is. A borjúmáj például sertésszűzzel párosítva fergeteges ízélményt tartogat és már most borítékoljuk, hogy elsöprő sikert fog aratni a vasárnapi ebéd főfogásaként!
Nők Lapja2 perc
68 isteni recept vár a Nők Lapja Konyha februári számában
Februárban is bőven lesz rá alkalmatok, hogy mennyei falatokkal halmozzátok el a családot: e havi lapszámunkban készültünk többek között farsangi fánkkal, disznótoros lakomával, kocsonya-variációkkal és természetesen a szerelmesek ünnepe, a Valentin-nap sem maradhat ki a kínálatból. Jó főzést és jó étvágyat kívánunk!
Nők Lapja2 perc
Sültzöldség-krémleves tökmagos zsemlével – az igazi vitaminbomba!
Meghűlésre és téli rosszkedvre is gyógyír lesz ez a gazdag recept! A sütőtök, a sárgarépa vagy a karalábé már önmagában is isteni, de ha ezeket az alapanyagokat még néhány vitamindús zöldséggel társítjuk, az maga lesz a mennyország. Ráadásként a leveshez házi tökmagos zsemlét is készíthetünk!
Nők Lapja2 perc