A nemzetközi bulvársajtó Alain Delon és Cher gyámsági ügyétől hangos, melyek kapcsán nehéz eldönteni: a vagyon miatt vagy a szeretett családtag védelmében megy a csúnya pereskedés. 

Január 25-én egy Párizstól délre fekvő bíróság gyámügyi bírája gondnokság alá helyezte a nyolcvannyolc éves francia színészlegendát, Alain Delont, akit egy, a bíróság által kijelölt személy segít egészségügyi és pénzügyi kérdésekben. A végzés orvosi vizsgálat alapján született, a bíróság a következőt állapította meg: „Alain Delon három gyereke között nézeteltérés van, különösen orvosi ellátását és az annak ellenőrzésével megbízott orvosokat illetően. Tekintettel arra, hogy egy felnőtt korú személy körül alakult ki a konfliktus, szükség van egy felnőttek védelmét ellátó, semleges és pártatlan jogi képviselő kinevezésére, hogy segítse őt.” A színész 2019-ben agyvérzést kapott, évekkel korábban pedig B-sejtes limfómát, azaz a nyirokrendszer sejtjeiből kiinduló daganatos megbetegedést diagnosztizáltak nála. Állapota folyamatosan romlik.

Tovább olvasnál?
Ha érdekel a cikk folytatása, fizess elő csak 500 forintért, vagy regisztrálj, és 1 héten keresztül minden előfizetői tartalmat megnézhetsz.
Próbáld ki most kedvezményesen!
Az előfizetés ára az első hónapban csak 500 Ft, ezt követően 1490 Ft havonta. Ha van már előfizetésed, lépj be .