Vérbeli maximalista, ha gasztronómiáról van szó, nem ismer kompromisszumot – jellemzik kollégái a főzőműsorok visszatérő vendégét. Ha a sztárséfet a sorsfordító napjairól kérdezik, főszerepet kap a siker és a család.

1. 2007. JÚNIUS 20.

FIRENZEI HÉTVÉGE

Három évig egy firenzei egyetemen tanultam. Akkoriban viharosabb volt a kapcsolatom a testvéreimmel, viszont édesapám és a kisebbik öcsém eljött a diplomaosztómra. Az édesanyám is ott volt, együtt ünnepeltek velem, ami nagyon sokat jelentett nekem. A tesóm este velünk bulizott. Azon a hétvégén nagyot fordult a kapcsolatunk.

2. 2011. OKTÓBER 24.

HIHETETLEN AMBÍCIÓK

Elindult az első éttermem, az Innio, Benkő Zoltán üzlettársammal nyitottuk meg. Hihetetlen ambíció­ink voltak, a legjobbak akartunk lenni, ami aztán sikerült is. Hosszú évekig a miénk volt a legfelkapottabb borbár Budapesten, később innen került ki a Michelin-csillagos Salt étterem csapata is. Hatalmas ugrás volt az életemben, sok mindent elindított.

3. 2014. OKTÓBER 3.

Tovább olvasnál?
Ha érdekel a cikk folytatása, fizess elő csak 500 forintért, vagy regisztrálj, és 1 héten keresztül minden előfizetői tartalmat megnézhetsz.
Próbáld ki most kedvezményesen!
Az előfizetés ára az első hónapban csak 500 Ft, ezt követően 1490 Ft havonta. Ha van már előfizetésed, lépj be .