Az olvasás lehet menedék a hétköznapok gondjai elől, vagy lehet utazás, hiszen minden könyv egy új világ. Összeállításunkban négy szerzőt kérdeztünk, akiknek most jelenik meg friss könyvük az ünnepi szezonra: vallanak nekünk írásról és nehéz vagy épp derűs mindennapokról.

Kiknek szól a könyve?

Úgy tapasztaltam, hogy az út, amit bejártam, nagyon sok nőt inspirál, érdeklődéssel követik az életemet. okan kérdezik a véleményemet akár üzleti, akár stíluskérdésekben, akár arról, hogyan oldom meg a hétköznapjaimat egy nagy cég vezetőjeként, két gyermek édesanyjaként úgy, hogy még magamra is jut valamennyi időm. Nem titkolom, hogy a kulcs a kemény rendszerezés, illetve a megfelelő szakemberek segítsége. Ez a könyv bemutatja az elmúlt húsz évemet: hogyan lettem vidéki kislányból sikeres modell, miért választottam aztán a modellkedés helyett a családot, majd a család mellett hogyan építettem fel a vállalkozásomat, két kislány mellől hogyan lehetek csaknem száz ember vezetője. Remélem, a Siker a mosoly mögött – Mutatom, hogyan csináld című könyvben tudom segíteni az olvasókat, tartozzanak bármely korosztályhoz.

Tud-e mindennap énidőt kiszakítani magának?

Nemrég kaptam rá az ízére, mennyivel több tudok lenni akár családi fronton, akár az üzleti döntésekben, vagy egy fotózáson, forgatáson, ha megvan az énidőm, amit én általában a sportra szánok. Szerencsés vagyok, a családom tudja, hogy az énidő fontos nekem – és nekik is, hiszen mindenkinek szüksége van töltődésre. Néha egy-két napra el is vonulok, és ilyenkor ötletekkel tele térek vissza. Nemrég például egy ilyen időszakban határoztam el, hogy szeretnék a férjemmel táncórákra járni, és ez a foglalkozás azóta be is került a nap­tárunkba. 

Milyen női mintát szeretne átadni a kislányainak?

A családi és női minta részben genetikailag kódolt. Amit mindenképpen szeretnék átadni, az az, hogy boldogan, az álmaiknak éljenek. Ők már az a generáció, amelyik a szakmai sikereket és a nőiességet is megélheti egyszerre, kompromisszumok nélkül. Teljesedjenek ki, és legyenek önazonosak!

Miből okul a sikeres vállalkozó?

Tovább olvasnál?
Ha érdekel a cikk folytatása, fizess elő csak 500 forintért, vagy regisztrálj, és 1 héten keresztül minden előfizetői tartalmat megnézhetsz.
Próbáld ki most kedvezményesen!
Az előfizetés ára az első hónapban csak 500 Ft, ezt követően 1490 Ft havonta. Ha van már előfizetésed, lépj be .