Kommunikációs szakember, író, irodalomtörténész, könyvkiadó. Élete az irodalom körül forog, fontosak számára a közösségek, és egy jó bulit sem vet meg, még ha magának kell is megszerveznie.

1. 1972. július 6.
Megszülettem
Majdnem ajándék lettem, anyámnak július 5-én van a születésnapja. Mivel ez nyár közepi dátum, soha nem volt születésnapi összejövetelem, pontosabban az óvodai ballagásom utáni nyáron anyám szervezett ugyan egy zsúrt, de alig jött el valaki, mindenki nyaralt. Beletörődtem, ez már így lesz, aztán negyvenöt éves koromban gondoltam egyet, és rendeztem magamnak egy bulit. Nagyon jól sikerült. Azóta rendszeresen megismétlem, mindig mások érnek rá, és az a szabály, hogy senki nem hoz ajándékot, egyszerűen csak jól érezzük magunkat.

2. 1986. szeptember 1.
A szentesi gimnázium
A gimnázium irodalom–dráma osztálya az egész életem szempontjából sorsfordítónak bizonyult. Hetedikes koromban kinéztem, hogy oda szeretnék járni, mert Vitray Tamás egyik műsorában bemutatták az iskolát. A filmben egy fiú bohóccipőben sétált a folyosón – Alföldi Robi volt az. Mi úgy voltunk szobatársak a kollégiumban, hogy amikor érettségi után Robi kiköltözött, én elsősként akkor költöztem be ugyanabba a szobába. Csodálatos négy év volt, sokat köszönhetek az iskolának, a tanároknak. Az osztálytársaimmal és az alattam-fölöttem járókkal ma is szoros kapcsolatban állok.

3. 1997. szeptember 13.
Az esküvőm napja
Nem kitüntetett dátum ez, hiszen akkor már több mint hét éve együtt éltünk. Igazából azért házasodtunk össze, hogy a feleségem nagymamája örüljön, meg hogy legyen egy alkalom a szórakozásra. Szolnokon tartottuk az esküvőt egy olyan Tisza-parti üdülőhelyen, amit aztán két hétre rá a folyó áradása a földdel tett egyenlővé.

Tovább olvasnál?
Ha érdekel a cikk folytatása, fizess elő csak 500 forintért, vagy regisztrálj, és 1 héten keresztül minden előfizetői tartalmat megnézhetsz.
Próbáld ki most kedvezményesen!
Az előfizetés ára az első hónapban csak 500 Ft, ezt követően 1490 Ft havonta. Ha van már előfizetésed, lépj be .