„A hetes egy picit a szerencseszámom is, mert hetedikén születtem. De még csak negyvenhét vagyok, remélem, legalább háromszor hét szép nap vár még rám” – mondja a színész-műsorvezető, mielőtt élete nagy fordulópontjairól mesél.

1. 1998. április 22. Színpad és barátság

Megkaptam életem első színházi szerepét, a tatabányai Jászai Mari Színházban a Liliomfi Mariskáját. Naivaszerep, de másként formáltam meg, mert azért sok mindent lehet rám mondani, csak azt nem, hogy naivakarakter lennék. A darabot Frankó Zsolt rendezte, és örök barátság köttetett kettőnk között. Nagyszerű színészekkel dolgoztam együtt: Liliomfit Rába Roland játszotta, Kamillát Falvay Klára alakította, Körtvélyessy Zsolt és Hunyadkürti István is a csapat tagja volt. Sajnos az akkori gárdából sokan már nincsenek köztünk.

2. 2001. január 1. Az út kezdete

Bekerültem az RTL Klub reggeli műsorába, Kun Zsuzsa szárnyai alá. Azt, hogy televíziós szakember lettem, neki köszönhetem, ő volt a műsor főrendezője. A főszerkesztő Radnai Péterrel indítottak el azon az úton, ami most már hosszabb, mint az a bizonyos sorozat volt.

3. 2008. augusztus 24. Tiszta lap

Megszületett a kislányom. Érdekes, mert a kilenc hónap alatt nem volt bennem semmilyen pátosz a várandósság miatt, de amikor először a kezemben tartottam Lucát, földöntúli boldogságot éreztem, hogy a Jóisten, vagy ki tudja, ki van ott fönt, hozzásegített ahhoz, hogy anyává váljak. Szülőnek lenni komoly felelősség, senki nem készít fel arra, hogy itt egy élet, egy tiszta lap, és minden azon múlik, mit adsz át neki. Igyekszem a legjobb tudásom szerint nevelni a lányomat.

Tovább olvasnál?
Ha érdekel a cikk folytatása, fizess elő csak 500 forintért, vagy regisztrálj, és 1 héten keresztül minden előfizetői tartalmat megnézhetsz.
Próbáld ki most kedvezményesen!
Az előfizetés ára az első hónapban csak 500 Ft, ezt követően 1490 Ft havonta. Ha van már előfizetésed, lépj be .