Ambiciózus riporter, bohém lélek és fiatal nagymama, aki szerint az életben nem a szakmai díjak jelentik az igazi sikert, hanem az, ha az embert szerető család veszi körül.

1971. március 26. Megszülettem!

Mindenki nagyon várta a születésemet. Boldog gyerekkorom volt, az egész család engem ajnározott. Anyai ágon több mint száz éve a fiam, Zsiga az első fiú, a nagymamám, az anyukám és én is mind egyke lányok vagyunk, ráadásul az is közös bennünk, hogy mind saját karriert építettünk.

1981. szeptember 1. ELTE Radnóti Miklós Gyakorlóiskola

Az osztályfőnököm, Lenkovics Marika néni és a többi fantasztikus pedagógus olyan szellemben tanított, ami meghatározta az életemet. A reál tárgyakból nagyon rossz voltam, de részt vettem az iskolaújság és az iskolarádió szerkesztésében, és a tanáraim támogatták az ambiciózus gyerekeket. A diákszínházi találkozón a színpadi rendezésemre még a matektanárom is eljött, mutatva ezzel, hogy ugyan az utolsó utáni pótdolgozatot írom, nehogy megbukjak, értékeli, hogy másban jó vagyok. A Radnótiban ismertem meg a második férjemet, Balassa Jánost is. Padtársak, barátok voltunk, de csak évtizedekkel később szövődött szerelem közöttünk.

1992. augusztus 1. A kezdetek

Gyakornokként léptem be a Magyar Rádióba, és egyből a hónom alá nyúltak. Olyan nagy nevek tanítottak, mint Mester Ákos, Nej György vagy Rangos Katalin, aki néhány évvel később az osztályfőnököm lett a színművészetin. Huszonkét évesen a legendás 168 Órába készíthettem riportot. Ugyan négy hétig nem ment adásba, és én minden alkalommal belesírtam a szombati húslevesbe, de egyszer csak mégis lement.

1994. március 1. Váratlan öröm

Sári nem várt gyerek volt. Még nem töltöttem be a huszonhármat, de az első férjemmel, Kakuk Györggyel úgy gondoltuk, jó buli lesz gyereket vállalni. Így is lett. A lányom különböző stúdiókban nőtt fel, a 168 Óra szerkesztőségében az asztalon pelenkáztuk. Nem meglepő, hogy tévés lett. A másik gyerekem, Zsiga, tizenhat évvel később, 2010. január 26-án született.

Tovább olvasnál?
Ha érdekel a cikk folytatása, fizess elő csak 500 forintért, vagy regisztrálj, és 1 héten keresztül minden előfizetői tartalmat megnézhetsz.
Próbáld ki most kedvezményesen!
Az előfizetés ára az első hónapban csak 500 Ft, ezt követően 1490 Ft havonta. Ha van már előfizetésed, lépj be .