Lételeme a színpad. Gyerekkorát színészlegendák bűvkörében töltötte, és a mindent elsöprő szerelem is a világot jelentő deszkákon talált rá. Götz Anna élete legnagyobb ajándékának mégis ikergyerekei születését tartja.

1981 júniusa, egy szép nyári nap. Színművészeti Főiskola

A legnagyobb álmom vált valóra, amikor fölvettek. Az egész addigi életemben arra készültem, hogy színész lehessek. Édesapám több mint ötven évig a Madách Színház díszlettervezője volt. Gyerekkoromtól szemtanúja lehettem a színház fénykorának. Előfordult, hogy Domján Edit ölében ülve nézhettem végig egy előadást a rendezői páholyból. Ezekben az években jöttem rá, hogy semmi sem érdekel úgy, mint a színház.

1985. április 10. Szerződés a Nemzeti Színházba

Egy fantasztikus társulatba kerültem, ahol tizenöt éven keresztül olyan remek színészek partnere lehettem, mint Sinkovits Imre vagy Kállai Ferenc (aki a főiskolán a mesterem is volt), és nagyszerű fiatal kollégákkal együtt kezdhettem, akik azóta a mai színházi élet meghatározó alakjai lettek: Kováts Adél, Mácsai Pál, Kubik Anna…

1995. április 27. Megérkezik Emília és Bálint

Hosszú várakozás után, hogy bepótoljam a lemaradást, egyszerre két kisbabám született. Életem legszebb pillanata volt, amikor világra hoztam őket. Velük új időszámítás kezdődött. Még a My Fair Lady főszerepéről is boldogan lemondtam a próbafolyamat közepén, amikor kiderült, hogy úton vannak. Soha nem leszek semmire sem büszkébb, mint rájuk. Ők a legnagyobb tanítók az életemben.

Tovább olvasnál?
Ha érdekel a cikk folytatása, fizess elő csak 500 forintért, vagy regisztrálj, és 1 héten keresztül minden előfizetői tartalmat megnézhetsz.
Próbáld ki most kedvezményesen!
Az előfizetés ára az első hónapban csak 500 Ft, ezt követően 1490 Ft havonta. Ha van már előfizetésed, lépj be .