Szakmai sikereivel Dunát lehetne rekeszteni, arcát és mosolycsalogató hangját egy egész ország ismeri, de amikor életének meghatározó napjairól mesél, kiderül, számára a családja a legfontosabb.

1964. augusztus 27. Egy nap, ami más, mint a többi

Gyerekkoromban azért is szerettem a születésnapomat, mert ugyan pár nappal később elkezdődött a tanítás, még volt mit várnom a nyár végén. A születési dátumomban szereplő számok, a 27-es és a 64-es később sokszor visszaköszöntek az életemben, és mindig jó óment jelentettek. Gergő fiam is 27-én született.

1983. szeptember 8. Egy karrier kezdete

Egy év múlva éppen negyven éve, hogy ezen a napon először léptem be a Magyar Televízió Szabadság téri székházának kapuján, de akkor még nem gondoltam, hogy ennek a dátumnak egyszer komoly jelentősége lesz az életemben.

1987. február 13., péntek. Egy szerencsés szám

Ekkor szereltem le a katonaságból, másfél év után. A szocializmus idején vonultam be a Magyar Néphadseregbe, engem ott még elvtársnak szólítottak. Nem mintha babonás lennék, vagy bármi más történt volna az életemben péntek 13-án, de azóta számomra ez szerencsés nap.

Tovább olvasnál?
Ha érdekel a cikk folytatása, fizess elő csak 500 forintért, vagy regisztrálj, és 1 héten keresztül minden előfizetői tartalmat megnézhetsz.
Próbáld ki most kedvezményesen!
Az előfizetés ára az első hónapban csak 500 Ft, ezt követően 1490 Ft havonta. Ha van már előfizetésed, lépj be .