Ezen a héten Novák Péter énekes-zeneszerző-rendező mesél Szegő Andrásnak élete 7 sorsfordító napjáról.

1-2. 2007. szeptember 25. és 2010. november 16. A fiaim

Nem tudom, és nem is akarom különválasztani életem két igazán nagy és meghatározó eseményét, a fiaim születését. Ők ketten olyanok, mintha a személyiségem két felével szembesülnék nap, mint nap, persze összehasonlíthatatlanul jobb kivitelben, mint ami bennem felfedezhető. A nagyobbik magának való, elemző, távolságtartó archetípus, míg a kisebbik nyüzsgő, energiákkal feltöltött, mindig aktív személyiség. Páratlanul erős, szoros kötelék van közöttünk, ami sokszor emlékeztet a barátságra… Nagy csodája ez az életnek!

3. 1986. november 23. Beavatás

Ennek a napnak az emlékét egy baráti társaságban készült fotó és az azon szereplő dátum őrzi. Ez a dátum meghatározó pillanata lett az életemnek, mert e novemberi éjszakán veszítettem el a szüzességemet. Tudom, hogy kialakult nálunk valami számomra érthetetlen prüdéria, hogy ezt a témát nagy ívben kerülni kell. Nem is beszéljük ki soha a szexualitáshoz kapcsolódó kérdéseket, helyzeteket, görcsöket, csak úgy elviseljük azt, ami egyébként csodák és szépséges felfedezések sokaságával ajándékozhatna meg. Nekem ez az első élmény is nagyon fontos volt, hogy aztán a magam tapasztalatát megszerezve mind inkább azzá legyen.

Tovább olvasnál?
Ha érdekel a cikk folytatása, fizess elő csak 500 forintért, vagy regisztrálj, és 1 héten keresztül minden előfizetői tartalmat megnézhetsz.
Próbáld ki most kedvezményesen!
Az előfizetés ára az első hónapban csak 500 Ft, ezt követően 1490 Ft havonta. Ha van már előfizetésed, lépj be .