Ételek, filmek, színház és olykor egy-egy sorsdöntő telefonhívás. A színészt nehéz volt telefonvégre kapni, hogy beszéljen élete meghatározó pillanatairól, talán az alábbiakból az is kiderül, miért ódzkodik annyira a mobilhívásoktól.

1990. április 26. Igazoltatás

Két évvel érettségi után még visszajártam egy színjátszókörbe. Vidékre készültünk, vállaltam, hogy szerzek egy utánfutós kocsit, azzal majd leviszem a díszleteket. Kiderült, az autót előző éjjel feltörték Balassagyarmaton. Megvártam a szélvédőcserét, s repesztettem utánfutóstul Pestre, ahol este még színjátszókörös előadásunk volt. Leraktam az utánfutót a házunknál, az autóval pedig mentem tovább a fellépésre. Rendőrök igazoltattak. Megjegyezték: milyen szerencse, hogy nem szállítok semmit, mert a vonóhorgos kocsi nincs műszakilag levizsgáztatva utánfutós szállításra.

1990. június 13. A törzshely vonzása

A színművészetis felvételi harmadik rostája után kihirdették az eredményeket. Felhívtam az örömhírrel a családot, hogy bent vagyok. Egy barátomat is hívtam egy utcai fülkéből, hogy sikerült, és most beülök a törzshelyemre. Nem sokkal később karneváli hangulat lett a presszóban. Elterjedt, hogy felvettek, jöttek barátok, családtagok, régi tanáraim. Hajnalig örültünk közösen.

Tovább olvasnál?
Ha érdekel a cikk folytatása, fizess elő csak 500 forintért, vagy regisztrálj, és 1 héten keresztül minden előfizetői tartalmat megnézhetsz.
Próbáld ki most kedvezményesen!
Az előfizetés ára az első hónapban csak 500 Ft, ezt követően 1490 Ft havonta. Ha van már előfizetésed, lépj be .