Ha valaki, a Street Kitchen házigazdájaként és a Konyhafőnök műsorvezetőjeként ismert Fördős Zé élvezi az életet. Finomakat főz, nyakába veszi a világot, és az extrém sportoktól sem retten vissza, mindezt pedig megoszthatja barátnőjével. Élete legmeghatározóbb napjait a karrierjéhez és a hobbijaihoz – a szenvedélyeihez köti.

1977 augusztusa. Megszülettem

Nem árulom el, hányadikán születtem, nehogy bárkinek eszébe jusson felköszönteni, de hazudnék, ha azt mondanám, számomra nem fontos az a nap, aminek a létezésemet köszönhetem. Az ember nyilván nem emlékszik a születése napjára, de ha a számomra sorsdöntő eseményeket kell sorra vennem, ezt nem hagyhatom mi. A horoszkóp szerint Oroszlán vagyok; akik ismerik a személyiségem, azt szokták mondani, passzol a csillagjegyemhez, sok oroszlános jellemvonásom van.

1994. szeptember 13. Megszereztem a nagymotor-jogosítványt

A nap, amikor leraktam a nagymotor-jogosítványhoz a vizsgámat, meghatározta a fiatalságomat. Egy szocialista csodajárgányom volt, egy MZ 150 motorkerékpár. Kamaszként nagy előrelépésnek éreztem akkor, hogy közlekedésügyileg független lettem: hogy éjszakánként nem kellett várnom az utolsó buszra, hogy fölpattantam a mocimra, és mehettem, ahova csak akartam. Ez sokat hozzátett ahhoz, hogy szabad életet tudjak élni.

Tovább olvasnál?
Ha érdekel a cikk folytatása, fizess elő csak 500 forintért, vagy regisztrálj, és 1 héten keresztül minden előfizetői tartalmat megnézhetsz.
Próbáld ki most kedvezményesen!
Az előfizetés ára az első hónapban csak 500 Ft, ezt követően 1490 Ft havonta. Ha van már előfizetésed, lépj be .