Arca, hangja, kedves lénye sokunknak ismerős, hiszen több mint két évtizedig láthattuk a képernyőn bemondóként, műsorvezetőként, szerkesztőként. Élete kiemelt pillanatai személyisége sokszínűségét is felvillantják.

1974. február közepe. Szentpétervári út

Nagyon szeretek utazni, és megadatott, hogy sokfelé járhattam a világban. A számos szépséges úti cél közül mégis Szentpétervárt jelölöm meg mint legfontosabbat, ami akkor persze Leningrád volt, amikor szegedi főiskolásként ott jártam. Azért is kedves ez az emlék, mert egy orosz fiúval akkor egymásba szerettünk – egész életen át tartó plátói szerelem lett belőle.

1976. november 25. Az első tévéadás

Ezen a napon mutatkoztam be a szegedi körzeti stúdió első élő adásában. Antal Imre volt a profi műsorvezető, én pedig a tapasztalatlan, gyámoltalan kislány. Az egész életemet meghatározta, hogy televíziós lettem. Nagyon kis faluban gyerekeskedtem, ahonnan bekerülni ebbe az elérhetetlennek, varázslatosnak tartott világba: maga volt a csoda. Korábban nem vágytam ilyen munkára, a sors mégis elém tette ajándékként, én pedig elfogadtam és éltem vele.

Tovább olvasnál?
Ha érdekel a cikk folytatása, fizess elő csak 500 forintért, vagy regisztrálj, és 1 héten keresztül minden előfizetői tartalmat megnézhetsz.
Próbáld ki most kedvezményesen!
Az előfizetés ára az első hónapban csak 500 Ft, ezt követően 1490 Ft havonta. Ha van már előfizetésed, lépj be .