Tíz éve nyerte meg hatalmas fölénnyel a Megasztár hatodik szériáját, mindössze tizenöt esztendősen. Azóta előttünk cseperedett felnőtté, itthon és külföldön is elismert énekessé, ráadásul az általános tendenciával szemben, nagyon fiatalon, huszonnégy évesen már édesanya lett. Színpadi karrier és egy másfél éves kislány? Folyamatosan ragyogó mosolya azt üzeni, számára így kerek a világ.

Annyit tudtam róla a találkozásunk előtt, hogy akár operát is énekelhetne, hogy Michael Jackson producere, Quincy Jones a világ öt legjobb hangja közé sorolta, hogy nincs tele a bulvársajtó a magánéleti botrányaival, ráadásul van párja, és rajong a pici lányáért. Mindezt fel is sorolom, amikor találkozunk, mire mosolyogva kiegészít, mert szerinte egy fontos elem hiányzik a számára megtisztelő lajstromból: megszállottan dolgozik.

Ma mit dolgoztál?

Azért kértem, hogy délután találkozzunk, mert táncpróbáról siettem ide. Ugyanis a hétvégén forgatunk egy videóklipet, az „új Gigi” klipjét, amelyben táncolni is fogok. Ez nem idegen tőlem, ha a magam örömére teszem egy buliban, de most tanulnom kell. Kimozdít a komfortzónámból, élvezem minden percét!

Miért van szükség új Gigire? Nekem a „régi” is tetszik!

A régi Gigi is imádott énekelni, szerette a dalait, de még nem talált igazán magára. Most viszont létrejött a dzsessz, a pop, a gospel különös ötvözete, amely leginkább az úgynevezett R&B stílusra emlékeztet, és ebben remekül érzem magam. Hétvégén felvesszük, aztán két-három hét múlva a közönség is megismerheti. Izgatott vagyok ám!  

A lelkesedésedről eszembe jut az Újjászületünk című dalod két sora. „Eldobom, ami nehezít, ami kimerít és fáj, lemosom, tükröm tiszta már.” Gigi, most tiszta a tükör?

Örülök, hogy kedveled, a szöveget, Balogh Tomi írta, aki Londonban él, de annak is, hogy tiszta szívvel válaszolhatom: ebben a percben semmi nincs az életemben, amit ki kellene dobnom, valóban tiszta a tükröm, és ebben nagy szerepet játszik a csupa mosoly kislányom meg az utóbbi időszakomra jellemző „ihletáradat”. Szövegeket írok, amit korábban nem mertem, a hangszerelésből is kiveszem a részemet, a stúdiómunka élvezet. Mindennek hatására úgy érzem, 2022 jó év lesz, mert jók az energiák! 

Úgy legyen! Hiszen az utóbbi két esztendőben rájárt a rúd a művészekre, kevesebb volt a fellépési lehetőség, jogosan panaszkodnak sokan.

Szerencsés vagyok, mert a 2020-as esztendőm Bella várásával telt, hiszen októberben született. Jókor voltam várandós, pedig nem terveztük… Sok szeretett kollégámat nagyon megviselte a pandémia – emberileg, anyagilag, mindenféle szempontból –, közben én békésen készültem a kislányom érkezésére, a nagy pocakommal nem tudtam volna fellépni. Emberesen bevallom neked, harminc kilót híztam a szülésig, és hatalmas erőpróba volt, hat hónap alatt, teljes életmódváltással lefogyni. Volt ám mit leadnom, nem tagadom! (Nevet.) De ma már megint pörgök és boldog vagyok!

Tovább olvasnál?
Ha érdekel a cikk folytatása, fizess elő csak 500 forintért, vagy regisztrálj, és 1 héten keresztül minden előfizetői tartalmat megnézhetsz.
Próbáld ki most kedvezményesen!
Az előfizetés ára az első hónapban csak 500 Ft, ezt követően 1490 Ft havonta. Ha van már előfizetésed, lépj be .