Búcsú a téli szépségbajoktól – Váltsunk gazdagabbra!

A tél nemcsak hangulatunkat, de kozmetikai rutinunkat is alaposan próbára teszi. Akár arcunk szárazsága, akár kicserepesedett ajkaink, akár folyamatosan feszülő bőrünk állít kihívások elé, szépségtippjeinkkel most mindezektől végleg elköszönhetünk.

A hideg levegő, a szél és a fűtött belső terek közötti hőmérséklet-különbség valóságos sokkhatás a bőrnek, amitől a felszíne szárazabbá, vízhiányossá és gyakran érzékenyebbé válik, hámlik, viszket, kipirosodik. Megszokott, a melegebb hónapokban bevált kozmetikumaink most már nem biztos, hogy megállják a helyüket, táplálóbb, gazdagabban hidratáló krémekre és gyengédebb tisztítókra van szükségünk. Utóbbiak közül a balzsamos, tejes, olajos textúrákat válasszuk. Kerüljük a hidratáló szérumokat, mert ötfokos levegőhőmérséklet alatt ezek túlhűtik a bőrt. Helyettük bőrnyugtató, regeneráló vagy C vitaminos szérumra váltsunk, amit a nappali krém alá vigyünk fel.

Tovább olvasnál?
Ha érdekel a cikk folytatása, fizess elő csak 500 forintért, vagy regisztrálj, és 1 héten keresztül minden előfizetői tartalmat megnézhetsz.
Próbáld ki most kedvezményesen!
Az előfizetés ára az első hónapban csak 500 Ft, ezt követően 1490 Ft havonta. Ha van már előfizetésed, lépj be .