Bár Hollywood bomlik utánuk, ők két gyermekükkel inkább Spanyolországban élnek. Férjét, Javier Bardemet több mint harminc éve ismeri, tizenöt éve alkotnak egy párt. Oscar-díjas színészek, akik két lábbal a földön állnak, és remekül lavíroznak hivatás és magánélet között. Utóbbiból sok nem tartozik a nagyközönségre, ahogy mondják is, védik a „mi-t”, de ettől talán még rokonszenvesebbek.

Penélope Cruz előtt tisztelgett december közepén a fél filmes szakma, ugyanis a Museum of Modern Art Film Tanszéke az ő pályafutásának ünneplésére rendezett jótékonysági adománygyűjtő gálát. A New York-i eseményen számos híresség részt vett, többen a színpadon méltatták a spanyol színésznő munkásságát. Diane Kruger fontosnak tartotta azt is kiemelni, mennyire csodálatos Cruz kapcsolata férjével, Javier Bardemmel. Számukra a család az első, és igazi egységet alkotnak. Krugerrel közös filmjük forgatásakor Penélopéval ott volt az egész családja, öröm volt látnia, mennyire szeretik, támogatják egymást. És igazi inspirációt nyújtott neki, hogy szemlátomást gyerekekkel is menedzselhető egy forgatás, a filmszínészi munka. Cruz nevelési tanácsa kolléganőjének így hangzott: szeresd a gyerekedet, fogadd el minden körülmények között, bármi történik is.

Tovább olvasnál?
Ha érdekel a cikk folytatása, fizess elő csak 500 forintért, vagy regisztrálj, és 1 héten keresztül minden előfizetői tartalmat megnézhetsz.
Próbáld ki most kedvezményesen!
Az előfizetés ára az első hónapban csak 500 Ft, ezt követően 1490 Ft havonta. Ha van már előfizetésed, lépj be .