Kevesen tudjuk kapásból, mit jelentenek a palindromszámok. Pedig idén az év utolsó hónapjának második napja is ilyen volt: 2021. 12. 02. Igen, visszafelé olvasva is ugyanaz. Az ilyen számokhoz babonák kötődnek, a jósok előszeretettel olvasnak belőlük. Hogy a mindig mosolyogó énekesnőnek, Csobot Adélnak mit hoz, még nem tudni. Az viszont tény, hogy első filmjének szűk körű bemutatója erre a különleges számmal jelölt napra esett.

Különös, hogy Adélból Léda, aztán most Eszter lett.

Igen, Dobó Kata El a kezekkel a papámtól! című filmjében Esztert alakítom. Ez életem első filmszerepe.

Együtt néztük a bemutatót. Most, hogy láttad magad a vásznon, mit érzel?

Nagyon meghatódtam. Még mindig a hatása alatt vagyok. A castingigazgatónak mondtam a végén: emlékszem, amikor fölhívtál, hogy menjek el a szereplőválogatásra, most meg itt sétálok ki veled a teremből, az első vetítés után. Nagyon büszke vagyok arra, hogy egy ilyen produkció részese lehettem, szerettem a forgatást és a szerepet. Érdekes, de ahogy néztem, sokszor elfelejtettem, hogy én is benne vagyok. Elvitt a történet, a mese, és már nem érdekelt, hogy először látom magam filmben. Libabőrös pillanat.

Van kedvenc jeleneted?

Igen, a Párizsban játszódó tetszett legjobban. Katartikus élmény volt. Egyébként minden jelenet felvétele kihívást jelentett, illetve nem is, inkább izgalmat adott. Például az éjszakai forgatás vagy az utolsó jelenet nagy koncentrációt igényelt. Újdonság a filmezés, más, mint amit eddig csináltam. Gyönyörű, szívszorító mese ez a történet, sok varázslattal, nagyon szerethető.

Családi film, biztos szeretik majd, de ne mondd el a tartalmát! Mesélj inkább a fiaidról!

Folyamatosan nőnek, egészségesek, jól vannak. Már három- és ötévesek. Mást nem mondanék.

Miért?

Mert ez a közös döntésünk a párommal, Bencével. Az ő érdekükben.

Tovább olvasnál?
Ha érdekel a cikk folytatása, fizess elő csak 500 forintért, vagy regisztrálj, és 1 héten keresztül minden előfizetői tartalmat megnézhetsz.
Próbáld ki most kedvezményesen!
Az előfizetés ára az első hónapban csak 500 Ft, ezt követően 1490 Ft havonta. Ha van már előfizetésed, lépj be .