Utazás kisgyerekkel – rémálom vagy életre szóló élmény?

Mindkettő, és egyik sem. Szinte teljesen nézőpont kérdése, hogyan gondolkodunk a dologról. Kisgyerekkel utazni valahol extrém sportnak is tekinthető, és mint ilyen, a nehézségei mellett olyan izgalmakat és élményeket tartogat, amelyeket máshonnan nemigen lehet begyűjteni.

Akinek lételeme az utazás, annak valószínűleg akkor is lételeme lesz, ha gyereke születik. Ő nem azt fogja látni a kisgyerekes utazásban, ami valóban elrettentő lehet. A repülés, az időzónák változása megborítja a napi rutint. Minden más, mint otthon, nem lehet pontosan ugyanazt enni és inni, mások az emberek, a táj, a közlekedés, a nyelv, és még sorolhatnánk. Kellő rákészülés nélkül ez valóban sokkoló lehet egy kisgyereknek, és ha valaki nem annyira eltökélt utazó, akkor érthető, hogy mindez elriasztja a kimozdulástól. Kiadni egy kisebb vagyont, bonyolítani az életünket csak akkor éri meg, ha biztosak vagyunk benne, hogy érdemes lesz kilépni a családi komfortzónából.

Tovább olvasnál?
Ha érdekel a cikk folytatása, fizess elő csak 500 forintért, vagy regisztrálj, és 1 héten keresztül minden előfizetői tartalmat megnézhetsz.
Próbáld ki most kedvezményesen!
Az előfizetés ára az első hónapban csak 500 Ft, ezt követően 1490 Ft havonta. Ha van már előfizetésed, lépj be .