Az RTL Klub fiatal híradósa sorra valósítja meg álmait: műsorvezető lett, könyvesboltot nyitott, és repülőre ültette a szüleit.

2001. október 21. Tánc, tánc, tánc

Először nyertem versenytáncosként akkori partneremmel. Tíz évig a táncról, az edzésekről, gálákról szólt az életem. Mindig azon nevettem, hogy én ismerem a legtöbb sportcsarnokot az országban, Orosházától Szombathelyen át mindenhol megfordultunk. Persze a versenysportnak vannak csúnya árnyoldalai is, fárasztó, drága, és még sorolhatnám. Nemrég szerepeltem az Álarcos énekesben, nagy élmény volt tizenöt év után újra színpadon, közönség előtt táncolni.

2006. augusztus 15. Biztonság és szabadság

Tizennyolc évesen, az utolsó szabad nyaramon megszereztem a jogosítványt, de utána még évekig nem vezettem, mert nem volt mit. Hat éve viszont úgy éreztem, tömegközlekedés helyett jó lenne már egy saját kis autó. Egy vezetéstechnikai trénertől vettem öt órát, amitől visszajött a magabiztosságom, ezt egyébként más újrakezdőknek is ajánlanám, kevesebb lenne a baleset. Nagy szabadságot nyújt a vezetés, sokat járom az országot, egyszer elgurultam Horvátországig is.

2011. május 10. Felnőtté váltam

Tovább olvasnál?
Ha érdekel a cikk folytatása, fizess elő csak 500 forintért, vagy regisztrálj, és 1 héten keresztül minden előfizetői tartalmat megnézhetsz.
Próbáld ki most kedvezményesen!
Az előfizetés ára az első hónapban csak 500 Ft, ezt követően 1490 Ft havonta. Ha van már előfizetésed, lépj be .