Egykori időjárás-jelentő, televíziós műsorvezető, jelenleg édesanyai teendői mellett angolt tanít egy általános iskolában. Nemrégiben nagy változáson ment keresztül, ennek kapcsán élete hét sorsfordító napjáról mesélt nekünk.

1986. szeptember 2. Lövések dördülnek

12 éves voltam, amikor Ugandában átéltem egy polgárháborút a családommal. Hónapokig nem mehettünk ki az utcára, nem tudtunk élelmiszerhez jutni, bujkálnunk kellett, esténként fegyverropogásra aludtunk el. Emlékszem, anyuék mindig lefektettek minket a földre, nehogy az ablakon keresztül eltaláljon egy lövés vagy repesz. Végül az ugandai magyar nagykövetség segítségével tudtunk kimenekülni a lezárt országból.

1998. január 19. Álmok szárnyán

Gyerekkori vágyam volt, hogy légiutas-kísérő legyek, mert nagyon sokat utaztunk a kétlaki életnek köszönhetően: hol Ugandában, hol Magyarországon éltünk. Sorsszerűnek éreztem, hogy 1998-ban megkerestek a Malévtól, öt évvel azután, hogy elküldtem a céghez az önéletrajzom. Már teljesen elfelejtettem, hogy valaha oda is beadtam a jelentkezésem, az esélytelenek nyugalmával indultam az interjúra. Az első felvételin még ötszázan voltunk, végül húszan maradtunk. A végső kiválasztásban jól jött az egzotikus külsőm, ennek köszönhetően tudtam kitűnni az erős mezőnyben.

Tovább olvasnál?
Ha érdekel a cikk folytatása, fizess elő csak 500 forintért, vagy regisztrálj, és 1 héten keresztül minden előfizetői tartalmat megnézhetsz.
Próbáld ki most kedvezményesen!
Az előfizetés ára az első hónapban csak 500 Ft, ezt követően 1490 Ft havonta. Ha van már előfizetésed, lépj be .