Olvasóinkat a nőklapja.hu-n arra kértük, osszák meg velünk a lappal kapcsolatos legmeghatározóbb emlékeiket. Az ő írásaikból válogattunk.

„Az ajtó felső része üveges volt, rajta nejlonfüggöny, csak elhúztuk, épp hogy felértem az üveges részt, és ki tudtam kukucskálni az utcára. Az ajtóval szemben volt a sezlon, rajta magas díszpárna, mellette a falon falvédő, kicsi házikóval, szarvasokkal. A másik két oldalon konyhakredenc és sparhelt.

Szombatonként már délután föltette anyu a vizet a nagy alumíniumfazékba forralni a sparheltre, és készültünk a bátyámmal a fürdéshez. Mi fürödtünk először, egy vízben. Szerettem, ha én kezdhetem, akkor még szép tiszta volt a víz, de aztán szappanoztunk, és néha egész koszos szappancsíkok voltak már a kád oldalán. Hajat is mostunk, anyu mindig esővízzel öblítette le a hajamat. Kint gyűjtötték a ház mellett egy hordóban. Aztán beburkolt a nagy fürdőlepedőbe, és felültetett a sezlonra. Nekidőltem a nagy díszpárnának, és vártam, hogy odaüljön hozzánk.

Tovább olvasnál?
Ha érdekel a cikk folytatása, fizess elő csak 500 forintért, vagy regisztrálj, és 1 héten keresztül minden előfizetői tartalmat megnézhetsz.
Próbáld ki most kedvezményesen!
Az előfizetés ára az első hónapban csak 500 Ft, ezt követően 1490 Ft havonta. Ha van már előfizetésed, lépj be .