A Nők Lapja 2021/31. számának cikke.

„Aranka kérem, a maga gyereke meg az én gyerekem veri a mi gyerekünket!” – mondta Karinthy Frigyes az anekdota szerint második feleségének, amikor a csemetéik civakodtak. Ez a mozaikcsaládokat jól jellemző, azóta már szállóigévé vált megjegyzés az érintetteknek talán nem is olyan szórakoztató. Senki nem úgy tervezi ugyanis, hogy majd elvált szülőként új partnerrel, új gyerekekkel, rokonokkal tölti a hétköznapokat és ünnepeket. Ha viszont mégis így alakul, minden családtagnak – édeseknek és mostoháknak egyaránt – fontos lenne együttműködni.

Jennifer Lopez volt már minden. Szingli; aztán híresség múzsája, majd civil férfi barátnője; feleség háromszor is; csábító és elhagyott; egyedülálló anyuka. Miután elvált Marc Anthonytól, ikergyermekeik érdekében jó viszonyt ápoltak, az énekes néha együtt bulizott volt nejével és annak vőlegényével. Ám idén tavasszal, J. Lo négy év után szakított Alex Rodriguezzel, és az idillnek vége lett. Szomorúak az ikrek, mert kedvelték a férfit és annak előző házasságából származó gyerekeit, és dühös Marc Anthony, mert úgy érzi, Jennifer társfüggősége rosszat tesz a családnak. Arra utalt ezzel, hogy a szakítás után egy héttel J. Lo már régi szerelmével, Ben Affleckkel mutatkozott, akinek szintén vannak gyerekei az előző házasságából. Hollywoodban mintha a családmodellek is tarkábbak, mozgalmasabbak lennének, de persze ott is akadnak jó példák.

Kész szappanopera

A mozaikcsalád nem huszonegyedik századi huncutság. Diana Rosshoz csodálatos hangot és számos slágert társítunk, nem bulvármagazinok címlapjait, pedig a magánélete igencsak fordulatos. Huszonegy éves volt, amikor még a Supremes tagjaként beleszeretett a Motown lemezkiadó igazgatójába, Berry Gordyba. A kapcsolat hat évig tartott, majd Ross 1971-ben hirtelen váltással hozzáment Robert Ellis Silberstein zenei producerhez, aki tisztában volt vele, hogy felesége az előző barátjától terhes. A kislányt a nevére vette, Rhonda tizenhárom éves volt, amikor elárulták neki, hogy az apukája nem az igazi apukája, és hogy akit ő bácsikájaként tartott számon, valójában az édesapja. A házaspárnak két közös lánya is született, majd 1977-ben elváltak. Az énekesnő New Yorkba költözött, egy darabig a Kiss énekesével, Gene Simmonsszal találkozgatott, de a férfi összeszűrte a levet régi szeretőjével, Cherrel, így Ross szakított vele, és a Cherhez fűződő barátságának is véget vetett. Ezután ismerkedett meg Arne Næss norvég hajómágnással, akinek három gyermeke volt az előző házasságából. Egyévnyi randevúzás után összeházasodtak, Ross negyvenhárom évesen megszülte az első közös fiukat, majd egy évvel később a másodikat. A nyolcgyerekes mozaikcsalád látszólag boldogan élte a szépek és gazdagok csillogó életét, ám 2000-ben kiderült, hogy Næssnek gyermeke született egy norvég nőtől. Az énekesnő azonnal beadta a válókeresetet, a férfi pedig négy évvel később egy tragikus hegymászóbalesetben életét vesztette. Diana Ross azóta is úgy utal rá, mint élete szerelmére, és szoros kapcsolatot ápol nevelt gyerekeivel.

Tovább olvasnál?
Ha érdekel a cikk folytatása, fizess elő csak 500 forintért, vagy regisztrálj, és 1 héten keresztül minden előfizetői tartalmat megnézhetsz.
Próbáld ki most kedvezményesen!
Az előfizetés ára az első hónapban csak 500 Ft, ezt követően 1490 Ft havonta. Ha van már előfizetésed, lépj be .