Itthon és külföldön is otthon. A Nők Lapja 2021/30. számának interjúja.

Azon kevesek közé tartozik, akik Magyarország után külföldön is sikeres színészkarriert futottak be, amerikai és német produkciók sorában szerepelt már. Egy krétai és egy bécsi forgatás között találkoztunk vele Budapesten, és beszélgettünk válaszutakról, vágyakról, gyökerekről.

Mit olvas?

Philip Roth legújabb kötetét. Ismeri? Nagyon izgalmas. Tőle egyébként mindent elolvasok. Ebben most az öregségről, az öregedésről ír. Döbbenetes, ahogyan leírja, hogy elérkezik az ember egy korba, és ettől kezdve mindennap más és más. Mindennap más szűrőfényben látjuk a világot, az életet, egymást és magunkat.

És mi a csodának olvas ilyeneket? Még fiatal, vonzó, gyönyörű, előtte áll nagy kalandoknak, sikereknek.

Ugyan, András! Nagyon kedves, de a barátnőim megtanítottak, hogy nem szabad ilyenkor zavarba jönni, ahogyan régen tettem, hanem meg kell köszönni a bókot. Tehát köszönöm. Roth viszont amolyan lélekbúvár, ahogyan én magam is imádok búvárkodni a lélek vidékén.

Hiszi, hogy ezáltal többet tud meg az emberről?

Talán. Ön nem így gondolja?

Én félek, hogy ez egy feneketlen kút. És, ha az ember megtalálja egy kérdés nyitját, nyomban öt újabb kérdés bukkan elő, amit addig nem is sejtettünk.

Tovább olvasnál?
Ha érdekel a cikk folytatása, fizess elő csak 500 forintért, vagy regisztrálj, és 1 héten keresztül minden előfizetői tartalmat megnézhetsz.
Próbáld ki most kedvezményesen!
Az előfizetés ára az első hónapban csak 500 Ft, ezt követően 1490 Ft havonta. Ha van már előfizetésed, lépj be .