Gasztrotörténeteim három évvel ezelőttig általában arról szóltak, hogyan hagytam el étkezésemből a húst, és mit kezdtem magammal ebben az új világban. Felépítettem rá egy életformát, egy blogot, írtam két könyvet. Megtaláltam magam benne, ki tudtam teljesedni. Aztán minden megváltozott.
A szervezetem jelzéseire hallgatva és a kíváncsiság által vezérelve huszonöt évesen úgy döntöttem, hogy táplálkozásomból elhagyom a húst. Magával ragadtak az új lehetőségek, élveztem a kísérletezést az alapanyagokkal, a könnyed játékosságot. Olyannyira megtetszett ez az új univerzum, hogy egy ponton azt éreztem, tapasztalataimnak, ötleteimnek és kísérleteimnek külön formát adnék, ezért létrehoztam a blogomat. Ez a platform nagyon sokat segített abban, hogy megtaláljam és felvállaljam a saját hangomat, és kiteljesedjek általa.