Világraszóló legek válásban – Drága, botrányos és néhány csendes

A Nők Lapja 2021/25. számának összeállítása.

Az emberek és a bulvármagazinok érdeklődésének középpontjában a sztárok teljesítménye helyett sokkal inkább a magánéletük áll. Izgalmas hírnek számít egy új kapcsolat, az esküvő vagy a várandósság, de a válás mindent visz. Ki akarta, miért pont most, mi lesz a vagyonnal, tudnak-e normálisan viselkedni egymással?

Melinda és Bill Gates – Milliárdos lelépés  

Harmincnégy esztendőt töltöttek együtt, ebből huszonhetet házasságban. A világ egyik leggazdagabb párja felnevelt három gyereket, és közös alapítványuk révén évek óta hatékonyan segítik az elmaradott országokban élőket, rengeteget tesznek a közegészségügy és az oktatás javításáért. De vajon békésen fognak válni? Az alapítványban továbbra is együtt dolgoznak majd. Feltehetően nem lesz nyilatkozatháború, és bár nem kötöttek házassági szerződést, a pénzügyi kérdéseket állítólag évekkel ezelőtt lepapírozták. Ismerőseik szerint nem várhatók botrányok, ám a tapasztalat azt mutatja, a reflektorfény nem javít a válás nehézségeit nyögő felek viselkedésén.

Heidi Klum és Seal – Házassági fogadalom után bíróság

Kapcsolatuk éveken keresztül etalonnak számított a hírességek körében. A brit énekes és a német szupermodell együtt nevelték Klum előző kapcsolatából született lányát és három közös gyereküket, előszeretettel nyilatkoztak pezsgő szexuális életükről, és évente megújították házassági fogadalmukat. Éppen ezért lepett meg mindenkit, amikor hét év után bejelentették, hogy vége. Egy darabig megértő szeretettel nyilatkoztak egymásról, majd a modell elejtette, hogy az énekes hangulatingadozásai és dühkitörései miatt volt kénytelen lépni, mert nem akarta, hogy tettlegességig fajuljon a dolog. Seal erre világgá kürtölte, hogy Heidi megcsalta a család testőrével. Klum azóta férjhez ment egy nála tizenhat évvel fiatalabb énekeshez, Tom Kaulitzhoz, amit Seal nem nézett jó szemmel, ahogy azt sem, hogy exfelesége a munkája miatt hónapokat tölt Németországban, és ezzel akadályozza őt a láthatásban. A járvány idején addig vitatkoztak, míg a bíróságon kötöttek ki. Végül sikerült megállapodniuk, a gyerekek élhetnek Berlinben, de az utazások előtt és után sokkal több időt töltenek az apjukkal.

Tovább olvasnál?
Ha érdekel a cikk folytatása, fizess elő csak 500 forintért, vagy regisztrálj, és 1 héten keresztül minden előfizetői tartalmat megnézhetsz.
Próbáld ki most kedvezményesen!
Az előfizetés ára az első hónapban csak 500 Ft, ezt követően 1490 Ft havonta. Ha van már előfizetésed, lépj be .