A Nők Lapja 2021/21. számának Szépség rovata.

Ha a szem a lélek tükre, akkor a szemöldök a tükör kerete, amely sokat emelhet, de ugyanúgy ronthat is az összhatáson. Épp ezért különösen fontos, hogyan formázzuk, színezzük otthon vagy szakember segítségével.

– Ha valaki szép szemöldököt szeretne, azt javaslom, gondolja meg, érdemes-e szemöldökcsipeszt használnia – mondja Vörös Viki kozmetikus, a microblading specialistája (a módszerről bővebben lejjebb írunk – a szerk.). – Akik gyakorta szedik maguknak a szemöldöküket, a túlszedés hibájába eshetnek, mivel egy idő után egyszerűen nem látják már megfelelően az arcukat, szemöldökvonalukat. A szép szemöldök legnagyobb ellensége a nagyító tükör. Akár a mitesszerek, akár a kóbor szemöldökszálak ellen indítunk támadást, ezzel a segédeszközzel pillanatok alatt túlzásba eshetünk. Ha csipesszel szeretnénk megigazítani a szemöldökünk ívét, szorítkozzunk a szálak többségétől nagyon távol eső „elburjánzások” eltávolítására, a formázást pedig kéthavonta bízzuk szakemberre.

Tovább olvasnál?
Ha érdekel a cikk folytatása, fizess elő csak 500 forintért, vagy regisztrálj, és 1 héten keresztül minden előfizetői tartalmat megnézhetsz.
Ízelítő a cikk tartalmából
További tippek a folytatásban!
Próbáld ki most kedvezményesen!
Az előfizetés ára az első hónapban csak 500 Ft, ezt követően 1490 Ft havonta. Ha van már előfizetésed, lépj be .