Fókuszban a kapcsolatok a Nők Lapja 2021/18. számának cikkében.

Platón a Lakomában írt arról, hogy az emberek régen gömb alakúak voltak, négy kézzel és két fejjel, csak Zeusz kettéhasította őket. „Azóta gerjed bennünk egymás iránt szerelem ‒ írja. ‒ Mindegyikünk egy egész ember fele, egyből vagyunk kettőbe vágva, mint a félszegúszóhal. Mind csak keressük hiányzó másik felünket.” Arra viszont már nem tért ki, honnan ismerhetjük fel a nagy Őt.

A közösségi médiában néhány hónapja bukkant fel egy kínai grafikus-asztrológus hirdetése, amelyben a „mester” azt vállalja, hogy lerajzolja a megrendelő lelki társának portréját. A szolgáltatást bemutató videó egy utcai portrérajzolásra emlékeztető jelenettel indul, de a háttal ülő művész nem modelljét, a fiatal nőt örökíti meg: grafitjával egy jóképű férfi (a lelki társ) arcát varázsolja a papírra. A mester már gyerekként ismertté vált arról, hogy elájult az erős látomásaitól, később pedig Kína egyik leghíresebb jósává vált ‒ tudjuk meg a klipből. Bár a gazdagok szívesen felkarolnák, állítólag inkább az utcán él, honlapját is a környékbeliek rakták össze, hogy az interneten segíthessen a külföldieknek. A videó végén megjegyzik, hogy a művészt elárasztják a megkeresések, ezért a szolgáltatás már nem sokáig lesz elérhető. Rendeljük meg inkább most, féláron…

Kilenc óra 

Próbára tettem a mester képességeit, hogy önöknek már ne kelljen. Az űrlapon a születési dátumon kívül még gyorsan tisztázzák, hogy a jelentkező melyik nemhez vonzódik, onnantól minden az extrákról és a pénzről szól. Ha valaki nem szeretne plusz tíz dollárt fizetni a színes rajzért, a „Nem akarom látni, milyen színű a lelki társam szeme” gombra kell kattintania. Újabb dollárokért a művész szívesen kidolgozza a másik felünk személyiségi profilját is, és felajánlja a könyvét arról, hogyan szerethetnek belénk mások. Ha leokézzuk a rendelést, elindul egy stopper: kilenc órán belül kész a fekete-fehér portré.

Tovább olvasnál?
Ha érdekel a cikk folytatása, fizess elő csak 500 forintért, vagy regisztrálj, és 1 héten keresztül minden előfizetői tartalmat megnézhetsz.
Ízelítő a cikk tartalmából
Mi lett a rajzos történet vége?
Mit mond a szakértő a lelki társakról?
Miért fontos tudni, hogy mit akarunk a másiktól?
Próbáld ki most kedvezményesen!
Az előfizetés ára az első hónapban csak 500 Ft, ezt követően 1490 Ft havonta. Ha van már előfizetésed, lépj be .