Segítőkészségből csillagos ötös. A Nők Lapja 2021/18. számának cikke.

Mindig szívmelengető megtapasztalni olvasóink segítőkészségét. A nehéz körülmények között élő, ikerpárt nevelő családnak róluk szóló írásunk megjelenése után egy névtelenséget kérő házaspár heteken belül autót ajándékozott, hogy enyhítse terheiket.

A Nők Lapja karácsonyi számában jelent meg egy riportom a Velcz ikrekről. A huszonhatodik héten világra jött koraszülött ikerpár egyik tagja, Boróka halmozottan sérült lett, és az elmúlt hat évben hatalmas hullámvölgyek közepette küzdött a család, hogy a nehéz kezdet ellenére biztosítsák Borónak és testvérének, Csabinak a megfelelő fejlesztéseket.

Boró igazi küzdő. Amikor először találkoztam velük, épp a Budapest Maraton speciális számában csetlett-botlott édesanyja kezét markolva, hogy teljesítse az 500 méteres távot. Utolsó helyen ért be – a közönség hangos éljenzése közepette –, de számára ez az 500 méter maga volt a csoda, hiszen élete első szakaszában a túlélésére sem láttak sok esélyt az orvosok.

Tovább olvasnál?
Ha érdekel a cikk folytatása, fizess elő csak 500 forintért, vagy regisztrálj, és 1 héten keresztül minden előfizetői tartalmat megnézhetsz.
Ízelítő a cikk tartalmából
A történet tovább folytatódik,
Próbáld ki most kedvezményesen!
Az előfizetés ára az első hónapban csak 500 Ft, ezt követően 1490 Ft havonta. Ha van már előfizetésed, lépj be .