Közönségből közösség, operaénekesből óvónő – Cleo Mitilineou története

Túl a magas C-n. A Nők Lapja 2021/16. számának cikke.

A 21. század talán egyik legnagyobb vívmánya, hogy egy emberéletbe akár több karrier is belefér. Olyat gyakran láttunk már, hogy sikeres közép- és felső vezetők megelégelve a multik világát jógaoktatóként vagy kávézótulajdonosként folytatják, az azonban meglehetősen ritka, hogy valaki az operaénekesi pályát hagyja maga mögött azért, hogy óvónő lehessen.

Vajon mekkora a távolság a Bohémélet, a Gianni Schicchi és a Don Giovanni, illetve az angol gyerekdalok között? Cleo Mitilineou szerint kisebb, mint gondolnánk. A Magyar Állami Operaház szólistájaként gyönyörű karriert futott be, majd ezt hátrahagyva gyerekei születése utána a singalong (közösségi vagy csoportos éneklés – a szerk.) világában találta meg újra csodás hangját. Az általa létrehozott program sikerének, a csillogó szemeknek és a hálás szülőknek köszönhetően pedig úgy döntött, ezt is a lehető legprofibb szinten szeretné űzni, ezért beiratkozott óvónőképzőbe. Idén júniusban végez, és szeptembertől egy nemzetközi óvodában dolgozik majd.

Tovább olvasnál?
Ha érdekel a cikk folytatása, fizess elő csak 500 forintért, vagy regisztrálj, és 1 héten keresztül minden előfizetői tartalmat megnézhetsz.
Ízelítő a cikk tartalmából
Mikor és miért jött Budapestre?
Hogyan indult el az operaénekesi karrierje és miért váltott?
Próbáld ki most kedvezményesen!
Az előfizetés ára az első hónapban csak 500 Ft, ezt követően 1490 Ft havonta. Ha van már előfizetésed, lépj be .