Ezt érdemes tudni Katalin hercegné szüleiről. A Nők Lapja 2021/9. számának cikke.

Miközben a második gyermeküket váró Meghan Markle és Harry herceg egyre inkább eltávolodnak a királyi családtól, úgy tűnik, a Middleton nagyszülők egyre nagyobb hatással vannak a monarchia jövőjére.

Michael és Carole Middleton már hosszú évek óta állandó szereplői a brit királyi család életének, a Nagy-Britanniában februárban bemutatott, When the Middletons Met the Monarchy (Amikor Middletonék kapcsolatba kerültek a monarchiával – a szerk) című dokumentumfilm szerint pedig Middletonék nagyobb hatást gyakorolnak Vilmos herceg és Katalin hercegné három gyerekének fejlődésére, mint a Windsorok. Néha feszültség is adódik abból, melyik nagyszülők láthatják gyakrabban a királyi unokákat.
A cambridge-i hercegné szülei gondos és odaadó nagyszülei Györgynek, Saroltának és Lajosnak. Middletonék Berkshire-ben élnek, ami nincs közel a hercegi pár norfolki otthonához, Anmer Hallhoz, ahol most az Egyesült Királyságban bevezetett harmadik lezárásos időszakot töltik. (Másik rezidenciájuk a londoni Kensington-palota, Diana hercegné egykori otthona.) A távolság ellenére azonban Katalin szoros kapcsolatban áll az édesanyjával, mindenben kikéri a véleményét, hozzá fordul tanácsért ugyanúgy, ahogy segítségért, és a szüleihez viszi a gyerekeket akkor is, ha csak azt szeretné, hogy gondtalanul szaladgálhassanak, és együtt lehessenek a nagyszüleikkel.

Tovább olvasnál?
Ha érdekel a cikk folytatása, fizess elő csak 500 forintért, vagy regisztrálj, és 1 héten keresztül minden előfizetői tartalmat megnézhetsz.
Ízelítő a cikk tartalmából
Mit érdemes tudni Katalin hercegné szüleiről?
Milyen a viszonyuk a királyi család tagjaival?
Próbáld ki most kedvezményesen!
Az előfizetés ára az első hónapban csak 500 Ft, ezt követően 1490 Ft havonta. Ha van már előfizetésed, lépj be .