Könnyen elkészíthető receptek a Nők Lapja 2021/9. számának Gasztro rovatából.

Egy finom meleg vacsora a legfárasztóbb nap végén is mosolyt fakaszt. Különösen, ha fél óránál többet nem kell vele pepecselni.

Csirkeraguleves zöldborsóval és zöldfűszerekkel

Hozzávalók 4 személyre:
• 5 dkg vaj • 30 dkg csirkemellfilé • 2 liter leszűrt zöldségleves • 2 dl főzőtejszín • 25 dkg zöldborsó • só • 1-1 csokor bazsalikom és petrezselyem • néhány szál kakukkfű
A vajon körbepirítjuk a felkockázott csirkemellet, sózzuk. Felöntjük a zöldséglevessel, 10 percig főzzük. Hozzáadjuk a tejszínt, a zöldborsót, sóval ízesítjük, még 10 percig gyöngyöztetjük. A tűzről lehúzva megszórjuk az apróra vágott fűszernövényekkel, majd tálaljuk.

Tovább olvasnál?
Ha érdekel a cikk folytatása, fizess elő csak 500 forintért, vagy regisztrálj, és 5 előfizetői tartalmat megnyitunk neked!
Ízelítő a cikk tartalmából
Még több recept a folytatásban!
Próbáld ki most kedvezményesen!