Rugalmasság, ego nélküli élet, Jim Carrey... A Nők Lapja 2021/8. számának interjúja.

1. Van olyan idézet, amire sokat gondol, ami szerint az életét próbálja élni?
Minden élethelyzetre van egy idézetem, filmjelenetem. Az évet például azzal kezdtem, hogy kiírtam Frank Sinatrától a That’s Life című dal szövegét. Magyarul valahogy így hangzik: „Néhányan eltapossák az álmokat, de nem hagyom, hogy ez elszomorítson, mert a jó öreg föld forog tovább.”

2. Kitől tanult a legtöbbet az elmúlt év során?
A Covid–19 megtanított arra, hogy nem szabad ragaszkodni semmihez, fontos a rugalmasság, és nem érdemes halogatni a dolgokat, különben az élet dönt róluk. Nagy nehezen felépítettem a karrieremet, amiből fenntartottam magamat, erre kihúztak a lábam alól mindent, és mehettem vissza a startmezőre. Tíz év után újra a szociális szférában dolgozom, most gyermekfelügyelő vagyok egy befogadóotthonban. Több emberi kapcsolatomat is rendbe tette a vírus, kimondtunk sok mindent, amit éveken át hurcoltunk magunkban.

3. Ha lenne egy kristálygömb, amiből bármit megtudhatna a jövőjéről, mit akarna tudni?
Hogy mikor lesz vége a Covidnak, és egyáltalán milyen következményei lesznek, összeomlik-e a globális gazdaság. Mert a rendszer több sebből vérzik. De optimista vagyok, sok olyan emberrel találkozom, aki felébredt már, és ego nélkül él.

Tovább olvasnál?
Ha érdekel a cikk folytatása, fizess elő csak 500 forintért, vagy regisztrálj, és 1 héten keresztül minden előfizetői tartalmat megnézhetsz.
Ízelítő a cikk tartalmából
Még több kérdés és válasz a folytatásban!
Próbáld ki most kedvezményesen!
Az előfizetés ára az első hónapban csak 500 Ft, ezt követően 1490 Ft havonta. Ha van már előfizetésed, lépj be .