Dóri, Gergő és három gyermekük története a Nők Lapja 2021/6. számának riportjában.

Az élet maga a motiváció! – olvasom Pál-Pusztaszeri Dóra blogján. Augusztus 13-án, amikor a balesete történt, és négy csigolyája összezúzódott, az is kétséges volt, egyáltalán életben marad-e. Csakhogy ilyenkor ismerszik meg a lelkierő! Dóri párja, Pál Gergely Botond és három kisgyermekük fél éve küzdenek a 29 éves édesanyáért, aki a csodával határos módon újra megtanult járni. Január elején látogattam meg őket szentendrei otthonukban.

Mintha Disneylandbe váltottam volna jegyet. A szőnyeg szélén Elza billeg a Jégvarázs című rajzfilmből teljes életnagyságban, középen gyönyörű mini piros kabrió várja kétéves gazdáját, a konyhapulton kicsomagolatlan televízió, a házigazda pedig egy vadonatúj elektromos rolleren szlalomozik a lakásban. Bevallom, nem erre számítottam…
– Ez még karácsonyról?
– Dehogy, korábban nyertük őket egy televíziós vetélkedőn – nevet a házigazda –, mert a feleségem nagyon szereti az ilyesmit; csak tegnap este érkeztek meg. A gyerekek alig várják, hogy birtokba vehessék a játékokat. Három óra előtt szoktam értük elindulni a bölcsibe, oviba, iskolába, gondoltam, addig kipróbálom a segwayt – lefékez előttem, és a nappali felé biccent: – Dórinál éppen itt a gyógytornász.

Tovább olvasnál?
Ha érdekel a cikk folytatása, fizess elő csak 500 forintért, vagy regisztrálj, és 1 héten keresztül minden előfizetői tartalmat megnézhetsz.
Ízelítő a cikk tartalmából
Hogy sikerült felépülni a baleset után?
Mi adott erőt a családnak?
Hogyan élik ma a mindennapjaikat?
Próbáld ki most kedvezményesen!
Az előfizetés ára az első hónapban csak 500 Ft, ezt követően 1490 Ft havonta. Ha van már előfizetésed, lépj be .