Spiritualitás, új könyv és család. A Nők Lapja 2021/4. számának interjúja.

Végtelen kísértés címmel írt könyvet Peller Mariann, az RTL Klub Reggeli egyik házigazdája, aki első regényében a karmikus kapcsolatok titkát kutatta. Szerinte a spiritualitás választ ad a legfontosabb kérdéseinkre. Ő például már tudja, az általánosban miért csúfolták az osztálytársai, ahogyan azt is, miért rettegett a nyilvános szerepléstől, amikor az volt az álma, hogy műsorvezető legyen. Pór Attila interjúja.

– Használtad az ingádat, mielőtt találkoztunk?
– Igen, de nem erre az interjúra, ne haragudj.

– Csak kíváncsi voltam.
– Ez reggeli rutin, bár nem mindig fér bele. De ma volt szabad húsz percem, és akkor ingáztam, megtisztítottam magunkat. Ha nem jut rá időm, akkor annyit szoktam tenni, hogy áldást kérek a családra, a szeretteimre, aztán az egész emberiségre, a földre, végül kitágítom a kört a világmindenségre. Most nagyobb szükség van rá, mint bármikor.

– Mire gondolsz?
– Érzem, hogy komoly változás előtt állunk, az elmúlt két hétben sok információt kaptam róla a meditációimban meg a tisztítások során. Bevallom, az elején eléggé nyomasztott, az első három nap alatt megzuhantam, mert úgy éreztem, kevés vagyok ehhez, az emberek nagy részének nem fog átmenni az üzenet. Hiába mondom, hogy változtassunk a fogyasztási szokásainkon, ha a többség műanyagba csomagolva veszi meg a zöldségeket. Közben persze hiszek abban, hogy egy vízcsepp hat a többi cseppre, de attól még bennem is ott a kétely.

– Te min változtattál azért, hogy jobb legyen a világ?
– Ó, ezek az üzenetek nekem is szólnak! De azért próbálom környezettudatosan nevelni a gyerekeimet is. Tulajdonképpen az ő jövőjükkel hazardírozunk. Min változtattam? Szelektíven gyűjtöm a hulladékot, ügyelek a vízfogyasztásra, energiatakarékos izzókat használunk. Hibrid autót vezetek, félig benzines. A műszerfalon egyébként van egy játék, mutatja, hány növényt mentettél meg azzal, hogy kevesebb káros anyagot bocsátottál ki.

– Ha elhagynád az ingádat, mi történne?
– Semmi. Van egy pótingám, eddig kétszer használtam, de akár egy láncdarabbal is megoldom. A sugallatok inga nélkül is jönnek, az csak egy mankó, amivel akkor is biztonságosan felismerem a választ, ha túlpörög az elmém. Mert elemzek mindent, önmagamat, hogy mire mit reagáltam, mit kellett volna másképp csinálnom, és ebből aztán egy csomó önostorozás következik.

– A spiritualitás mit ad szerinted az embereknek?
– Sokan azzal a fajta ezotériával azonosítják a spiritualitást, amikor a mágus ül a tévéműsorban, és megjósolja a jövődet, meg leveszi rólad a rontást akkora összegekért, hogy a fal adja a másikat. Azoknak viszont, akik nyitottak rá, és például ott vannak az én Lélekközösségemben, az önismeret azt jelenti, hogy a hétköznapokban felveszik a kapcsolatot a saját felsőbb énjükkel. Mert ha az agyunkat le tudnánk kapcsolni, a szívünkön keresztül érkező égi üzenet a helyes irányba vinne minket. Szerintem nem véletlenül van ennyi szívbeteg, ennyi szívinfarktus Magyarországon: elfojtjuk az érzéseinket, nem engedjük ki, nem éljük meg őket, mert nekünk ugye keményen állnunk kell a sarat. Nem értem. Az érzelmek gyengévé tesznek? A tested pont attól gyengül el, ha lenyeled a haragodat.

Tovább olvasnál?
Ha érdekel a cikk folytatása, fizess elő csak 500 forintért, vagy regisztrálj, és 5 előfizetői tartalmat megnyitunk neked!
Ízelítő a cikk tartalmából
Melyik volt a legemlékezetesebb spiritualitással kapcsolatos történet, amit a műsorában hallott egy vendégétől?
Hogyan segítettek neki a szülei akkor, amikor bántották az osztálytársai?
Az írás végére mit tanult a hűségről és a kísértésről?
Próbáld ki most kedvezményesen!