Sztárok & botrányok – Ezekre az eseményekre kaptuk fel a fejünket idén

Az angol királyi család mindent visz? A Nők Lapja 2020/53. számának Világ rovata.

Sokan úgy vélik, ennek az évnek nem kellene beleszámítania az életkorunkba, mert annyira szörnyű volt, hogy jár nekünk a kárpótlás. Tény, hogy idén nagyon magasra ugrott az ingerküszöbünk, ami a híreket illeti, de még így is akadt pár esemény, amelyekre felkaptuk a fejünket. Néhány sztárnak a szokásosnál is mozgalmasabbra sikerült az esztendő.

Johnny Depp és Amber Heard: Sosem fogjuk megtudni az igazságot

Johnny Depp életében egymást váltják az őrült és nyugodt időszakok. Fiatalabb korában féktelen bulikról, szétvert hotelszobákról szóltak a hírek; majd Vanessa Paradis és két közös gyermekük mellett kiegyensúlyozott családi életről, szakmai sikerekről. Az idillnek 2012-ben lett vége, amikor bejelentették, hogy nem alkotnak többé egy párt. A színész az előző évben együtt forgatott Amber Hearddel, aki a tudomány szerint jelenleg a legszebb nő a földön, az ő arcának arányai állnak ugyanis legközelebb a tökéletességet jelképező aranymetszés szabályához. Ők ketten csak 2014-ben vállalták fel kapcsolatukat a nyilvánosság előtt, majd 2015-ben össze is házasodtak. Egy hónappal az esküvő után Deppet kórházba szállították, miután felesége hozzávágott egy vodkásüveget, amitől a férj ujjából leszakadt egy jókora darab. A környéken élők szerint folyton ordítva veszekedtek, és rendszeresen törtek náluk az ablakok. 2016-ban az asszony beadta a válókeresetet, és távoltartási végzést kért férje ellen, mondván, rendszeresen bántalmazta őt. Elváltak, Heard kapott hétmillió dollárt, amit – a közvélemény nyomására is – jótékony célra ajánlott fel. Úgy tűnt, pont kerül a dolog végére, ám Heard írt egy cikket a Washington Postba a párkapcsolaton belüli erőszakról. Ebben ugyan nem említette Deppet, de utalt rá. A színész feljelentette rágalmazásért, és a The Sun nevű lapot becsületsértésért, miután feleségverőnek nevezték. A színész mellett kiállt gyermekei anyja, több régi partnere és munkatársa, mind azt nyilatkozták, hogy Depp soha nem volt erőszakos. Ezzel párhuzamosan újra előtérbe került a régi bírósági ügy, melyben Heard volt a vádlott: egy korábbi, leszbikus párkapcsolatában bántalmazta a barátnőjét. A pert végül elveszítette Depp, a bíróság szerint a bizonyítékok alátámasztják a Heard által mondottakat. Ezt követően a Warner Bros. úgy döntött, hogy a színész ne szerepeljen a Legendás állatok és megfigyelésük című film folytatásában. Depp rajongói ezen felháborodtak, és petícióban követelik, hogy hasonlóan bánjanak Hearddel is, távolítsák el az Aquaman 2-ből, hiszen egyértelműen kiderült, hogy a házasságuk idején erőszakot alkalmazott.

Tovább olvasnál?
Ha érdekel a cikk folytatása, fizess elő csak 500 forintért, vagy regisztrálj, és 1 héten keresztül minden előfizetői tartalmat megnézhetsz.
Ízelítő a cikk tartalmából
Mik történtek még idén a hírességekkel, amik emlékezetessé teszik ezt az évet?
Próbáld ki most kedvezményesen!
Az előfizetés ára az első hónapban csak 500 Ft, ezt követően 1490 Ft havonta. Ha van már előfizetésed, lépj be .