Mi mindenre elég egy élet? A Nők Lapja 2020/47. számának cikke.

Egy fiatal házaspár a verőcei kertjében látja vendégül a barátait. Váratlanul egy kisrepülőgép tűnik fel a horizonton, majd látványos díszköröket ír le a házuk felett. Anyukám a pilóta, jelenti ki nem titkolt büszkeséggel a háziasszony a társaság ovációja közepette.

Ha forgatókönyvet kellene írnom Németh Éva életéről, biztosan egy repülőgépes jelenettel kezdeném a filmet. Utána egy bírósági tárgyalóterem szürke díszletei közé vinném a nézőket, hogy a válópere közben pillanthassák meg a szőke, mosolygós, nőies főszereplőt, akit a külseje alapján inkább gondolhatnánk divattervezőnek, mint férfiasnak tartott sportok művelőjének. Mert bizony Éva nemcsak repülőgépet vezet, de motorcsónakot, vitorlás hajót, autót meg nagymotort is. És bármilyen furcsa, a különlegessége nem a sportokban ölt testet, hanem abban, hogy a válása után nem rettegett a magánytól, inkább felszabadult.

Tovább olvasnál?
Ha érdekel a cikk folytatása, fizess elő csak 500 forintért, vagy regisztrálj, és 1 héten keresztül minden előfizetői tartalmat megnézhetsz.
Ízelítő a cikk tartalmából
Éva kalandos történetének részletei a cikk folytatásában.
Próbáld ki most kedvezményesen!
Az előfizetés ára az első hónapban csak 500 Ft, ezt követően 1490 Ft havonta. Ha van már előfizetésed, lépj be .