Derű, öröm, élet... A Nők Lapja 2020/46. számának interjúja.

Jelzőkkel nehéz leírni, milyen az a színésznő, aki tizennyolc éve ott áll a világot jelentő deszkákon, aki hetvennél több színházi bemutatón lépett fel az évek során, a filmes, televíziós szereplések mellett. Az viszont tény, hogy aki egyszer látja a játékát, a táncát, hallja énekelni, beszélget vele az élet nagy kérdéseiről, az örökre a szívébe zárja.

– Az ég szürke, köd szállt a világra, neked milyen a napod?
– Gyönyörű! Náthásan itthon gyengélkedem, és az én drága szerelmem vigyáz rám. Az őszi nátha nálam évek óta visszatérő kór, néhány nap, és kiheverem, de mert vírusidőszak van, maradok a fenekemen, nem szeretnék megfertőzni senkit.

– Ha megbetegszel, a szerelmed sem megy dolgozni?
– Ő ilyenkor itthonról intézkedik. Művészeti ügynöksége van, nélküle nem boldogulnék. Sok művész életét könnyíti meg, szerződik produkciókra, tárgyal, végzi a papírmunkát. Ha lehet, itthonról teszi, így kihasználhatunk minden percet.

– Friss ez a kapcsolat, hogy ennyire lángoltok?
– Tizennyolc és fél éve lobogunk. Egy házibuliban találkoztunk, ahova humorfelelősnek hívtak. Április volt, végzősként a vizsgáimra készültem a Shakespeare Színművészeti Akadémián, amikor összeszerelmesedtünk. Egy hónappal később engem kiraktak a koleszból, és ott álltam két bőrönddel, ő is költözésben volt. Elgondolkodtunk, mi legyen. Béreljünk külön lakást? Vágjunk bele a közös életbe? Nem agyaltunk sokat, belevágtunk. Egy hónap után összebútoroztunk, és azóta elválaszthatatlanok vagyunk.

– Hogy fogadták ezt a hirtelen döntést a szüleid?
– Örültek. Ők mindig annak örültek, ami nekem jó. Soha nem szóltak bele a döntéseimbe.

– Messze kerültél a családodtól. Gyakran jársz haza?
– Sajnos nem annyiszor, amennyiszer szeretnék, de ha tehetem, megyek. Alföldi lány vagyok, Gyomaendrőd mellett, egy tanyán nőttem föl, és számomra gyönyörűség Kecskemét után meglátni a pusztát, az egybefüggő nagy semmit. Az Alföld nekem a megnyugvás, a béke. Édesapám még ott él, de a nővérem a fővárosba költözött, és a párom ügynökségénél irodavezető. Mindkettőjükkel napi kapcsolatban állok.

Tovább olvasnál?
Ha érdekel a cikk folytatása, fizess elő csak 500 forintért, vagy regisztrálj, és 1 héten keresztül minden előfizetői tartalmat megnézhetsz.
Ízelítő a cikk tartalmából
Milyen családban nőtt fel?
Hogyan kapta meg életet első szerepét?
Mik a tervei a jövőre nézve?
Próbáld ki most kedvezményesen!
Az előfizetés ára az első hónapban csak 500 Ft, ezt követően 1490 Ft havonta. Ha van már előfizetésed, lépj be .