Hátranézés, díjak, bakancslista... A Nők Lapja 2020/45. számának interjúja.

1. Van olyan idézet, amire sokat gondol, ami szerint az életét próbálja élni?
Egyetlenegyet nehezen tudnék mondani. Igazából nem is idézet, inkább csak egy icipici gondolat, ami az utóbbi időben nagyon megragadott, és hiszem, hogy az tud megtalálni, ami épp illik az életünkbe: „Ne nézz hátra, nem arra mész!”

2. Kitől tanult a legtöbbet az elmúlt év során?
Inkább az elmúlt három évben, és a növendékeimtől. Ahogy az ember öregszik, sok mindent elfelejt, megfakul, belefásul, és akkor jött ez a tíz fiatal energia, akik megtanítottak újra hinni, ezzel az őszinte, mindent elsöprő lendülettel és lelkesedéssel, ahogy a szakmához állnak. Fantasztikusan inspiráló! Ez a tavasz senkinek sem volt könnyű, pláne a gyakorlati oktatásban részt vevőknek, de ők kitartottak.

3. A legjobb dolog, amit 30 ezer forint alatt vett?
Jó kérdés! A tipikus shoppingolás távol áll tőlem, de évente néhányszor, ha elkap egy olyan hangulat, szeretem felfrissíteni a ruhatáramat, „nőciskedni” egy kicsit. Ez nálam azt jelenti, hogy megkeresem az akciókat, és a szerintem reális összegért megveszem, amire szükségem van. Imádok vadászni a leértékeléseken, mert egyszerűen boldoggá tesz, ha valamit jó ár-érték arányban tudok megszerezni.

Tovább olvasnál?
Ha érdekel a cikk folytatása, fizess elő csak 500 forintért, vagy regisztrálj, és 5 előfizetői tartalmat megnyitunk neked!
Ízelítő a cikk tartalmából
Még több kérdés és válasz a folytatásban!
Próbáld ki most kedvezményesen!