Natalie Wood halálának körülményeit máig rejtély övezi. A májusban bemutatott, róla szóló dokumentumfilm kapcsán elevenítettük fel a többszörösen díjazott színésznő történetét a Nők Lapja 2020/27. számában.

Jövőre lesz negyven éve, hogy meghalt, halálának körülményei azonban máig tisztázatlanok. Lánya, Natasha májusban bemutatott dokumentumfilmje után továbbra sem tudjuk biztosan: baleset történt, vagy gyilkosság?

Natalie Wood halála Hollywood történetének egyik legnagyobb rejtélye. 1981-ben az akkor negyvenhárom éves filmcsillag vízbe fulladt a kaliforniai Santa Catalina-sziget közelében, miközben férjével, Robert Wagnerrel, illetve Christopher Walkennel vitorláztak. Négy évtizeddel később pedig még mindig csak hipotézisek állnak rendelkezésre, mi történt a végzetes estén. A kérdésre a Natalie Wood: Ami hátramarad című dokumentumfilm (rendezte a francia− amerikai dokumentumfilmes Laurent Bouzereau) sem tudott választ adni, bár sok érintett megszólal benne, akik mind elképzelhetetlennek tartják, hogy Robert Wagnernek köze lenne Wood halálához.
A film pártatlannak nem nevezhető producerét, Natasha Gregson Wagnert tíz hónapos korában hagyta magára anyjával biológiai apja, Richard Gregson, és így ő Wood első és egyben harmadik férjét, Robert Wagnert tekintette apjának. Natasha az édesanyjáról forgatott portréfilmet tiszteletadásnak szánta, mert attól tartott, halálának nem mindennapi körülményei elhomályosították mindazt, amit életében elért színésznőként és anyaként.

Tovább olvasnál?
Ha érdekel a cikk folytatása, fizess elő csak 500 forintért, vagy regisztrálj, és 5 előfizetői tartalmat megnyitunk neked!
Ízelítő a cikk tartalmából
Hogyan indult a karrierje gyerekszínészként?
Mi okozta a kiégését?
Milyen titkokat rejt a története?
Próbáld ki most kedvezményesen!