Mit tanulhatunk a legendás karaktertől? A Nők Lapja 2020/26. számának cikkéből kiderül.

Messziről ki lehet szúrni gyűrött ballonkabátjáról, sárguló ingéről és ósdi öltönyéről. Mindig úgy néz ki, mint akit a kutya szájából húztak elő, mégis ő minden idők egyik legnépszerűbb tévéhőse.

1. A látszat csal

Columbo úgy fest, mint egy igazi vesztes. A ruházata, a testbeszéde, és a bosszantó, alázatoskodó udvariassága is arra készteti ellenfeleit, hogy alábecsüljék. A bizonyítékot papírzacskóban húzza elő a zsebében lévő kacatok közül, a tetthelyre szakadt Peugeot-val érkezik, onnan egy világfájdalommal teli basset hound mászik ki, amit a felesége sózott rá. Közbevágásai legendásak, ahogy a homlokához emeli a kezét, mintha most jutna eszébe valami, és amikor a másik már éppen fellélegezne, hogy végre megszabadult a szellemileg nem túl élénk, jelentéktelen mitugrásztól, ő visszafordul az ajtóból a márkajegyévé vált „csak még valami” fordulattal. Minden ellenfele akkor jön csak rá, hogy Columbo ravasz és zseniális, amikor már késő. Szóval, ha legközelebb olyasvalakivel találkozik, akit hajlamos lenne egy pillantás után leírni, vessen rá egy második pillantást is, csak hogy tudja, pontosan kivel áll szemben!

Tovább olvasnál?
Ha érdekel a cikk folytatása, fizess elő csak 500 forintért, vagy regisztrálj, és 1 héten keresztül minden előfizetői tartalmat megnézhetsz.
Ízelítő a cikk tartalmából
A megérzések fontosságáról, az állhatatosságról és az alázatról is szó van még a cikkben.
Próbáld ki most kedvezményesen!
Az előfizetés ára az első hónapban csak 500 Ft, ezt követően 1490 Ft havonta. Ha van már előfizetésed, lépj be .