Anyaságról, szakmáról és vágyott szerepekről is kérdeztük a színésznőt a Nők Lapja 2020/25. számának címlapinterjújában.

Eleinte kevertem a két Trokán lányt, most ez Anna vagy Nóri, annyira hasonlítottak. Idővel azonban önálló arcot öltöttek. Míg Nóri megőrizte ártatlan őziketekintetét, Annát kezdte körbelengni valami finom, női misztikum. Ott rejtőzködött benne a görögtűz. Amikor három évvel ezelőtt édesanya lett, újabb színnel gazdagodott a személyisége: minden eddiginél szelídebbé és harmonikusabbá vált. Madonna-arca húgát, Nórit is megihlette. Az ő fotóját látják az interjú kíséretében.

– Szia! – dugja ki a fejét Annáék házának kapuján egy tüsihajú hároméves. – Milyen autód van? – érdeklődik elkerekedett szemmel, majd válaszra sem várva rávágja a márkát. Bingó! De honnan tudja ezt egy ilyen csepp legény?
– Ó, Karcsika már másfél éves kora óta minden autómárkát kívülről fúj! – legyint büszkén az édesanyja, miközben bekísérnek a házba. – Kilenc hónaposan egyszer csak felbrümmögött, mint egy motor, és azóta is tart az autószerelem. Mi a húgommal vagány, fiús lányok voltunk, folyton lovagoltunk meg csatáztunk. Drukkoltam is, hogy fiam szülessen, mert úgy éreztem, jobban illene hozzám, mint egy kislány. A másik titkos álmom az volt, bárcsak kék lenne a szeme! És nézd meg, világító kék, akár az édesapjáé. El se akartam hinni.

– Gondolom, mindenkit levesz vele a lábáról.
– Az egész család imádja, folyton van nálunk valaki. Ha látnád Nórit meg anyukámat (Papadimitriu Athina – a szerk.), hogy dögönyözik, lovagoltatják, játszanak vele! És ő mindenre vevő, végtelenül nyugodt, derűs kisfiú.

– Biztosan sokáig szoptattad.
– Két és fél évig (madonnás mosoly). Igény szerint szopizott, mert egyrészt soha nem tudtam volna megfosztani ettől, másrészt tisztában voltam vele, hogy ez az időszak nagyon rövid. Addig lehet hozzám ennyire közel, aztán önállósodni fog. Egyébként is bújós fajta, az arcomhoz szorítja a fejecskéjét, úgy alszunk el, és én igyekszem magam teljesen odaadni neki. Mindent kiszívott belőlem, persze jó értelemben, éjszaka is óránként felkelt. Iszonyúan elfáradtam. Többször megpróbáltam elválasztani, de annyira sírt, hogy nem volt szívem hozzá. Valakitől azt hallottam, egyszer csak meg fogja érteni. Így lett. Amikor azt érezte, hogy mindketten megértünk a leválásra, elengedett. Két este kicsit nehezebben aludt el, de aztán ez is megoldódott.

Tovább olvasnál?
Ha érdekel a cikk folytatása, fizess elő csak 500 forintért, vagy regisztrálj, és 1 héten keresztül minden előfizetői tartalmat megnézhetsz.
Ízelítő a cikk tartalmából
Hogyan éli meg az anyaságot?
Ösztönböl cselekszik-e az életben?
Miért nem görcsöl rá a munkára?
Próbáld ki most kedvezményesen!
Az előfizetés ára az első hónapban csak 500 Ft, ezt követően 1490 Ft havonta. Ha van már előfizetésed, lépj be .