Miért szerethető Arundhati Roy Az apró dolgok istene című regénye?

A forgatókönyvíróból lett nemzetközi sztáríró, Arundhati Roy a Nők Lapja 2020/23. lapszámának Miért szeretem? rovatában.

Pár perc alatt, míg ön ennek a cikknek a végére ér, mindössze azt kell frappánsan, közérthetően megfogalmaznom, miért szeretem az indiai írónő, Arundhati Roy regényét, és miért fogja ön is szeretni. Gyerekjáték.

Ha már gyorsfénykép készül, képzelje el az írónőt aerobikdresszben. Fiatal nő, sötét, kusza hajjal és gondolatokkal. A távoli nyolcvanas években aerobikórákat tart valahol Indiában egy ötcsillagos szálloda fitnesztermében a turistáknak, akik nem sokat tudnak az indiai nőkről, azon kívül, hogy szárit hordanak, és titokzatos a mosolyuk. Ez a nyolcvanas években is már csak részben igaz. Mert alkalmanként aerobikdresszt hordanak, válltömős blézert, farmert fehér pólóval. Alkalmanként építészeti karra járnak, ahol bizarr épületeket terveznek.

Tovább olvasnál?
Ha érdekel a cikk folytatása, fizess elő csak 500 forintért, vagy regisztrálj, és 1 héten keresztül minden előfizetői tartalmat megnézhetsz.
Ízelítő a cikk tartalmából
Hogyan lesz egy indiai nő pár év alatt nemzetközi sikerű író?
Miért lehet gyorsan kiégni Bollywoodban?
Mit olyat tud Arundhati Roy, amit más nem?
Próbáld ki most kedvezményesen!
Az előfizetés ára az első hónapban csak 500 Ft, ezt követően 1490 Ft havonta. Ha van már előfizetésed, lépj be .