Apu mindig örömet akart szerezni – Bajor Lili mesél édesapjáról, Bajor Imréről

Milyen volt Bajor Imre a lánya szemével? A Nők Lapja 2020/22. számának cikke.

Nagy nevettető volt, ugyanakkor kiváló karakterszerepeket alakított színházban, bár ezt az oldalát kevesebben ismerték. Ahogy az életben is inkább a társaság középpontjaként lett népszerű, miközben gyakran volt zárkózott. Egy váratlanul jött, gyógyíthatatlan betegség miatt veszítette el a színházi szakma és a két gyereke, Lili és Marci. A szintén színészi pályát választó lánya emlékezik most édesapjára.

– Fél évszázada a Honvéd moziban, a Volt egyszer egy vadnyugat című filmet nézve beleszerettünk a papáddal Claudia Cardinaléba. Amikor két éve interjút készítettem a világsztárral, elmeséltem neki. Annyira tetszett neki a történet, hogy kaptam egy csókot, és azt mondta, öleli a barátomat. Azóta is fáj, hogy már nem tudom átadni Imikének. Pedig hogy örülne, ha megtudná, hogy öleli őt Claudia!
– Az biztos. Szenvedélyesen tudott szeretni és örülni apu. Ugyanakkor biztos vagyok benne, hogy valamiként értesült erről is. Meggyőződésem, hogy valójában itt van valahol, nehéz helyzetekben érzem a jelenlétét, azt, hogy elirányítgat, hogy figyel, és segít nekem. Ha szakmai kétségeim támadnak, rendre hozzá fordulok, és terelget engem a maga sajátos módján.

Tovább olvasnál?
Ha érdekel a cikk folytatása, fizess elő csak 500 forintért, vagy regisztrálj, és 1 héten keresztül minden előfizetői tartalmat megnézhetsz.
Ízelítő a cikk tartalmából
Színház, dicséret, múlt, titkok.
Mit kérdezett volna meg Lili az édesapjától?
Próbáld ki most kedvezményesen!
Az előfizetés ára az első hónapban csak 500 Ft, ezt követően 1490 Ft havonta. Ha van már előfizetésed, lépj be .