Eper, újburgonya, újhagyma... Főzzünk finomat szezonális alapanyagokból!

A zsenge tavaszi zöldségek és az eper nemcsak egészségesek és finomak, hanem képesek jókedvet csempészni az egyszerű hétköznapokba is.

Konyakos kacsamell spenótos és hagymás újburgonyával

HOZZÁVALÓK 4 személyre:
• 2 kisebb szál rozmaring • 1 evőkanál szójaszósz • 1 (kezeletlen) citrom reszelt héja • só, bors • 80 dkg pecsenyekacsamell • 1 dl konyak A körethez: • 80 dkg újburgonya • olaj • 1 csokor újhagyma • 10 dkg (bébi)spenót • 1 gerezd fokhagyma • 1 dl száraz fehérbor

Tovább olvasnál?
Ha érdekel a cikk folytatása, fizess elő csak 300 forintért, vagy regisztrálj, és 5 előfizetői tartalmat megnyitunk neked!
Ízelítő a cikk tartalmából
Főétel, leves és desszert recept is vár a folytatásban!
Próbáld ki most kedvezményesen!