Esküvő újragondolva a járvány idején. Hogyan dolgozik egy esküvőiruha-tervező ebben a rendhagyó helyzetben? Mennyire kavarta fel az iparágat a koronavírus?

A nők háborúban is férjhez mennek – fogalmazta meg Benes Anita divattervező a 2008-as válságban tapasztaltakat akkor. Kérdés, mit gondolnak az esküvőről a nők (és a férfiak) ma, ebben az új típusú válsághelyzetben.

A műhelyben, ahol csipkék, selymek, kristályok várják, hogy láthatatlan szálakkal ruhákká kapcsolódjanak össze, szokatlan üresség lehet. A szabásminták biztos ugyanúgy egymás mögött sorakoznak, ahogyan a félkész ruhák is a fogasokon lógnak felcímkézve. Viszont leendő tulajdonosaik, a menyasszonyok, akik általában az elegáns előtérben várakoznak izgatottan, most otthon maradnak. A járvány időszakában Benes Anita szalonja zárva, a próbák felfüggesztve, átütemezve, a veszélyeztetett munkatársak szabadságon. Igaz, a műhelyben – a biztonsági előírásokat betartva – néhányan dolgoznak.

Tovább olvasnál?
Ha érdekel a cikk folytatása, fizess elő csak 500 forintért, vagy regisztrálj, és 1 héten keresztül minden előfizetői tartalmat megnézhetsz.
Ízelítő a cikk tartalmából
Hogyan működik most Benes Anita esküvőiruha-tervező vállalkozása?
Mit tesznek az esküvőre készülő párok?
Próbáld ki most kedvezményesen!
Az előfizetés ára az első hónapban csak 500 Ft, ezt követően 1490 Ft havonta. Ha van már előfizetésed, lépj be .