Illatos, isteni ízélményt ad, ráadásul rengeteg módon variálható. Ezen a héten a kapor kerül terítékre.

A tollra-szakállkára emlékeztető, tavaszi-kora nyári zsenge kapor, noha megosztó zöldfűszer, különleges illat- és ízélményekkel ajándékozza meg kedvelőit, hiszen a hagyományos tökfőzeléken kívül számtalan remek étel fontos tartozéka. Íme néhány ezekből.

Tovább olvasnál?
Ha érdekel a cikk folytatása, fizess elő mindössze havonta 1490 forintért.
Ízelítő a cikk tartalmából
Különleges kapros receptek Lajos Mari konyhájából.
Próbáld ki most!
Az előfizetésed egy regisztrációval egybekötött bankkártyás fizetés után azonnal elindul.
Mindössze pár kattintás, és hozzáférhetsz ehhez a tartalomhoz. Ha van már előfizetésed, lépj be .
Ajánlott videó