A hévízi Le Primore Hotel & Spa – az ötcsillag superior minősítésű, családbarát luxusszálloda – gasztronómiai koncepciójának különleges eleme, hogy a gyermekekkel is megismertesse a gourmet világ alapjait.
A cél nem csupán az ízekkel való találkozás, hanem az étkezés kultúrájának játékos, mégis igényes formában történő bemutatása.
Ennek szellemében 2025. augusztus 4-én 18:30-tól, a szálloda rooftopján
található La Vie gourmet éttermében megrendezik az első „First Fine Gourmet Dinner – Kids only” gasztroeseményt, amelyen kizárólag 6–14 éves kor közötti gyermekek vehetnek részt.
A fiatal vendégek ünnepélyes, alkalomhoz illő környezetben ismerkedhetnek meg a modern fine dining világával közérthetően és az ő kíváncsiságukra hangolva. Az est során a ház executive séfje, Borda Attila minden fogást és hozzávalót személyesen mutat be, emellett néhány játékos gondolat erejéig az éttermi etikett alapjaiba is bevezeti a résztvevőket.
A gyerekmenü különlegességei
- Libamájkrém katonák tejes kiflin
- Jeges barack textúrák, vanília sorbettel, sült barackkal
- Pipis Picatta Milanése
- Rejtett apró hamburger sajttal (hagyma nélkül), csónak burgonyával, házi ketchuppal
- Robbanós rubi csoki, muffin, friss gyümölcsök

A gyerekek a fine dining világával ismerkedhetnek a különleges vacsora során
A Le Primore e különleges esttel nemcsak családbarát szemléletét erősíti, hanem a tudatos gasztronómiai élményalapú nevelés iránti elköteleződését is, mindezt stílusos környezetben és maradandó élményekkel. A részletekről itt érdeklődhetünk!
Kapcsolódó: Kiderült, hogy miért van annyi válogatós gyerek!
Kiemelt kép: Le Primore