Ha végre itt a nyár és meleg az idő, ideje elővenni azokat a recepteket, amik a kánikulában is jól esnek.

A jó idő beköszöntére sokat kellett várni, de végre megérkezett, mi pedig kihasználva az alkalmat, rengeteg finom nyári recepttel készültünk nektek. Rögtön a magazin elején hat különféle hús- és zöldségpogácsa variációt hoztunk, kétféle hamburger bucival és néhány extrával kiegészítve, hogy összerakhassátok az ízléseteknek megfelelő óriásszendvicset.

A friss zöldségek szezonja egyet jelent a változatos menü összeállításával: ezúttal zöldséges húsok, valamint zöldborsós, babos és tökös receptek formájában próbáltunk valami újdonságot csempészni a szokásos menüsorokba. Ha szeretitek a friss, zsenge zöldségeket, ezeket mindenképpen ajánljuk figyelmetekbe.

Habár ebben a melegben a legkevésbé vágyunk levesre, a nyár a hal szezonja, ezért négy különböző, korántsem szokványos halászlével is készültünk a számotokra, ternmészetesen túrós tészta receptekkel karöltve, hiszen nincs halászlé csusza nélkül. :)

Az édességek setében sem fogtuk vissza magunkat. Éltetjük a piros gyümölcsből készülő finomságokat, hűsölünk a házi fagylaltok segítségével, de a legjobb hír, hogy egy kis ízelítővel is készülünk a június 21-én megjelenő Nők Lapja Konyha Desszert tartalmából.

A jó idő a szabadba csábít, ezért gyűjtöttünk néhány ínyenc ötletet a romantikus piknikekhez, de természetesen szokásos rovataink – 160 grammos diéta, Minden napra egy fogás – sem maradhattak ki a magazinból. Ha felkeltettük az érdeklődéseteket, ejtsétek útba az újságárust minél hamarabb! ;)

Ne feledjétek, a Nők Lapja Konyhában is megtaláljátok egér piktogramjainkat, melyek itt, a nőklapja.hu-n megjelent, nyomtatott cikkekhez kapcsolódó anyagokat jelölik. Keressétek a magazinban az alábbi rajzokat, a cikkeket pedig weboldalunkon:

Ha kedvet kaptatok az olvasáshoz, akkor hazafelé ejtsétek útba az újságárust, vagy kattintsatok az mc.hu oldalra, ahol a nyomtatott verziók mellett digitális kiadványainkra is előfizethettek.